fbpx

Ce functii noi sosesc pe Fitbit Charge si Versa, dispozitive purtabile vechi

Ce functii noi sosesc pe Fitbit Charge si Versa, dispozitive purtabile vechi

Fitbit inca nu renunta sa mai ofere update-uri pentru Charge si Versa, niste dispozitive purtabile vechi. Update-urile vor aduce noi functii pentru aceste dispozitive purtabile Charge si Versa ale Fitbit. Astfel, nu prea va mai fi nevoie sa cumperi modelele mai noi.

Companiile au un stimulent pentru a-i determina pe utilizatori sa le cumpere device-urile mai noi. Dar din moment ce nu toti ne permitem sau ne dorim sa ne schimbam device-urile in fiecare an sau la doi ani, uneori ne pastram device-urile o perioada mai lunga.

CITESTE SI:  Care va fi noul CEO al companiei LG

Cu toate acestea, dezavantajul e ca companiile nu ofera asistenta pentru dispozitivele vechi pentru totdeauna. Acest lucru poate duce la device-uri depasite care nu mai sunt eligibile pentru noi update-uri si functii.

Dar vestea buna e ca Fitbit nu renunta complet la modelele sale mai vechi. Fitbit a lansat un nou update cu care unele dintre modelele mai vechi de dispozitive purtabile ale companiei vor primi functii noi.

CITESTE SI:  De ce Twitter ar putea fi amendata cu 250 de milioane de dolari

Printre aceste functii se numara Active Zone Minutes care a debutat pe Fitbit Charge 4 si care a aparut si pe Versa 3. Dar acum aceasta functie ajunge pe modelele Charge si Versa.

Exista, de asemenea, o noua functie Health Metrics care ajunge pe dispozitivele purtabile mai vechi, utilizatorii lor putand vedea statistici biometrice, cum ar fi variabilitatea ritmului cardiac, dar si ritmul respiratiei.

CITESTE SI:  Cu ce urias gamer colaboreaza Adidas pentru niste adidasi

Cu toate acestea, de doar atat e in stare software-ul nou pe hardware vechi, dar presupunem ca si asa e in regula. Daca detii un dispozitiv purtabil Charge sau Versa mai vechi de la compania Fitbit, asigura-te ca instalezi noul update daca doresti sa folosesti noile functii. Ce parere ai despre faptul ca Fitbit inca ofera update-uri pentru Charge si Versa, niste dispozitive purtabile atat de depasite?