fbpx

De ce un pilot de Formula E a fost descalificat din jocul video cu acelasi nume

De ce un pilot de Formula E a fost descalificat din jocul video cu acelasi nume

Conform unei noi stiri, un pilot de Formula E (in viata reala), a trecut la versiunea de joc video a sportului practicat, pe langa alti piloti. Motivul e, bineinteles, pandemia de coronavirus Wuhan. Din pacate, dintr-un anumit motiv, acel sofer a fost descalificat si mai trebuie si sa plateasca o amenda.

Acum ca au fost anulate evenimente sportive majore pe tot mapamondul, organizatiile sportive si organizatorii de evenimente au venit cu alte solutii.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

De exemplu, sportivii profesionisti pot concura in versiunea de joc video a sportului pe care il practica. Desi exista anumite proceduri si sisteme in vigoare pentru a preveni inselaciunea in timpul unui eveniment sportiv din viata reala, nu prea exista proceduri antitrisat pentru jocurile video.

Conform stirilor, pilotul de Formula E, Daniel Abt, a fost descalificat si obligat sa plateasca o amenda dupa ce s-a descoperit ca a angajat un gamer profesionist pentru a juca jocul video Formula E in locul sau.

CITESTE SI:  De ce actorul Alfonso Ribeiro da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

Pilotul a terminat pe locul al treilea in joc, dupa care a urmat un eveniment pentru a aduna bani pentru UNICEF, dar soferul Formula E nu a aparut la interviul de dupa.

Ulterior, s-a descoperit ca soferul de raliu a angajat un gamer profesionist in runda a cincea a jocului video. Potrivit pilotului: “Am avut o conversatie si a aparut ideea ca ar fi amuzant daca un gamer profesionist ar juca pentru mine, pentru a le arata altora, pilotilor adevarati, de ce este capabil. Am dorit sa documentam demersul si sa cream o poveste distractiva pentru fani”.

CITESTE SI:  Ce companie a primit permisiunea de a testa masini autonome fara sofer la volan in California

Dupa trisarea in jocul video Formula E, compania Audi a renuntat la acest pilot. Ce parere ai despre aceasta poveste? Crezi ca acel sofer de Formula E chiar poate fi invinuit? Crezi ca amenda este una necesara?