fbpx

Cu ce lucru nou va veni jocul Elder Scrolls 6

Cu ce lucru nou va veni jocul Elder Scrolls 6

Compania de gaming Bethesda a stabilit sa lanseze mai tarziu Elder Scrolls 6. Intre timp, aceasta companie a dezvaluit ca acest joc va veni cu ceva nou, mai exact cu ceva modernizat. Regizorul jocului a dezvaluit aceasta informatie.

Desi s-ar putea sa fie nevoie de ceva timp pana vom afla ceva concret despre Elder Scrolls 6 (Bethesda il va lansa mai tarziu), regizorul jocului, Todd Howard, a dezvaluit ca acest joc va veni cu un motor nou care va fi lansat cu siguranta pentru gameri in viitor.

CITESTE SI:  Cati pasageri au fost afectati de niste drone care survolau un aeroport din Londra

Potrivit lui Todd, compania de gaming Bethesda face de obicei optimizari la motorul jocurilor sale la fiecare lansare. Dar, pentru Elder Scrolls 6 si Starfield, Todd a dezvaluit ca compania de gaming Bethesda a investit masiv in imbunatatiri si a declarat ca isi modernizeaza motorul, indicand ca e cea mai radicala modernizare pe care Bethesda a avut-o vreodata.

Vorbind pentru GamesIndustry.biz, regizorul a fost citat spunand: “Exista lucruri la care lucram si pe care inca le apreciem, cum ar fi felul in care construim lumile, modul in care oamenii le pot modifica – acestea sunt lucruri despre care credem ca sunt de apreciat la noi. Dar de la randare la animatie si proceduri de generatie, este o revizuire semnificativa”.

CITESTE SI:  Boeing deseneaza un avion urias deasupra Statelor Unite, pentru ca de ce nu

Acestea fiind spuse, asa cum am mentionat anterior, Elder Scrolls 6 va fi lansat mai tarziu de compania de gaming Bethesda. Mai intai va fi lansat Starfield, iar acest joc ar trebui sa ofere jucatorilor o idee cu privire la lucrurile de viitor.

CITESTE SI:  Filmul Spider-Man 3 al Sony s-ar putea lansa in ciuda acestui fapt

Ce parere ai despre faptul ca jocul Elder Scrolls 6 va fi lansat de compania de gaming Bethesda cu un motor grafic nou? Crezi ca va fi pentru gameri o diferenta palpabila intre vechiul motor al companiei si cel nou?