fbpx

Termeni și condiții

jpg

Această înştiinţare acoperă website-ul dojotech.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează înainte de a naviga pe Dojotech. Răsfoirea site-ului indică faptul că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Instrucțiuni de utilizare corectă și Copyright

Sunteți liberi să folosiți citate scurte pe website-ul sau blogul dvs. cu condiția de a le pune între ghilimele și de a menționa sursa printr-un link chiar după citat. Nu încercați să ascundeți linkul de motoarele de căutare folosind atributul rel=”nofollow”.

Vă rugăm să nu folosiți tag-ul IFRAME pentru a încadra conținutul nostru, având în vedere că acest lucru îi va ascunde utilizatorului linkul original.

Dacă doriți să folosiți un citat pentru publicitate sau alte activități, contactați-ne pentru a primi permisiunea.

Încălcările drepturilor de autor vor fi subiectul unei plângeri către compania de hosting, partenerii de publicitate și motoarele de căutare.

Comentariile pe Dojotech

Pentru ca toate comentariile să fie interesante și informative pentru toți cititorii noștri, cele ce urmează trebuie să fie respectate de toți utilizatorii care postează și vizualizează comentarii.

– Dacă un comentariu este postat folosind identitatea ta, se va presupune că a fost postat de tine;
– Nu posta material defăimător, abuziv, obscen sau amenințător;
– Nu te oferi să cumperi sau să vinzi niciun produs sau serviciu;
– Nu posta material care încalcă drepturile de autor;
– Nu posta informații despre care știi că sunt confidențiale sau sensibile și care încalcă legea;
– Păstrează toate comentariile relevante și la subiect;
– Dojotech nu își va asuma responsabilitatea pentru informațiile postate în comentarii. Dacă Dojotech primește vreo notificare cum că o postare nu este în acord cu termenii și condițiile noastre, Dojotech poate înlătura acea postare și alte postări asemănătoare.

Rubrica Goodies si rubricile de tehnologie

-Postările din rubrica Goodies reprezintă punctele de vedere ale fondatorului și nu au nicio legătură cu punctele de vedere ale echipei. Având în vedere că rubrica Goodies e o rubrică personală în care fondatorul își exprimă părerea în legătură cu mai multe lucruri, aceasta este susceptibilă să conțină limbaj licențios, pentru ca acolo acesta se exprimă mai liber;

-Dezacordurile, literele mâncate sau literele în plus, formulările îndoielnice și alte greșeli de scriere de pe acest site sunt inerente;

-Articolele din tehnologie NU au legătură cu viața personală a fondatorului sau a celorlalți redactori (persoane interne din cadrul blogului) și NU se pot interpreta în mod defectuos și folosi împotriva unor persoane externe din afara blogului si care nu au fost pomenite sau care nu se incadreaza in termenii descriptivi folositi.