fbpx

Despre

Dojotech.ro își concentrează atenția pe tehnologie, gadgeturi, filme, știință, health, jocuri și pe domeniul auto-moto. Specialitatea noastră presupune analizele amănunțite ale dispozitivelor și încercăm să-i ținem la curent pe cititorii noștri cu cele mai importante știri și lansări din industrie.

Platforma noastră oferă conținut bogat destinat pentru a-i ajuta pe cititori să ia decizii importante în ceea ce privește produsele electronice de consum, fiind mai înainte de toate bine informați.

—————————————————————————————————

Pentru sugestii sau reclamații (fara a se limita doar la copyright), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@dojotech.ro.

If you are a photographer or a graphic designer and you think that we wrongly used on our website at least one picture that belongs to you, please inform us. If so, we truly advise you to send us an email to the email address from the above and we will straight away delete it, if applicable. We genuinely do our best to only use our own pictures or pictures that we are allowed to use. We here agree, Copyright can be a mess.

___________________________________________________________

Date despre fondator:

  • locuitor într-o zonă bună, dezvoltator web freelancer, YouTuber, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie și blogger în timpul liber, îi plac discuțiile civilizate, filmele și muzica bună și ciclismul de anduranță;
  • deține un smartphone Samsung și un laptop de la Lenovo;
  • îndeamnă fănișorii să nu se angreneze în nicio bârfă, prin analiză pe text si interpretarea textului. Orice bârfuliță, chiar dacă cred ei că e pozitivă sau neînsemnată, până la urmă poate deveni negativă la adresa acestuia. Ar prefera mai degrabă să-i pârlească șoriciul cu un aruncător de flăcări decât o bârfă pozitivă de la clevetitori;
  • apreciază criticile dacă sunt constructive și coerente, nu mesajele agramate și fără noimă de la niște analfabeți cu tărâțe în loc de creier. Cine nu se supune, riscă să fie la rândul său blocat, temporar sau pe termen nelimitat. Nu e nicio pagubă, Dojotech se poate lipsi de aceștia intrucat cumuleaza doar 0,1% dintre toți vizitatorii.

 

 

Pentru “demnitatea” celor 0,1% am apasat claxonul de beep. P.S.: Clipurile astea dovedesc ca pot fi si eu weird, ca orice YouTuber excentric, blazat si implinit profesional.


 

Facebook