fbpx
Despre filmul Fortnite pe care l-ar putea dezvolta Epic Games

Despre filmul Fortnite pe care l-ar putea dezvolta Epic Games

Se pare ca compania Epic Games din SUA se gandeste daca sa dezvolte sau nu un film bazat pe Fortnite, conform unei noi stiri. Acest lucru ar marca prima incursiune a companiei de gaming din Statele Unite in lumea cinemaului. Avand in vedere numarul de fani si de jucatori ai jocului Fortnite, un astfel de lungmetraj ar putea fi unul cu priza la public.

In ziua de azi, apar constant noi filme bazate pe productii de gaming, cum ar fi jocurile World of Warcraft, Uncharted, Tomb Raider, Resident Evil si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce pret are placa Monopoly Arcade Pac-Man

Asa ca nu e surprinzator faptul ca compania Epic Games din Statele Unite ar putea produce un film bazat pe jocul Fortnite. Asta potrivit unei stiri de The Information care indica faptul ca compania de gaming Epic Games cu sediul in Statele Unite cocheteaza cu ideea de a se extinde la cinema si ca un film Fortnite e o posibilitate.

Retine ca aceasta stire nu confirma ca filmul e in dezvoltare, ci e ceva la care Epic Games doar se gandeste. Ar exista potential pentru un lungmtraj Fortnite, pentru ca acesta e un joc de supravietuire in care jucatorii concureaza unii impotriva celorlalti pana la ultimul jucator.

CITESTE SI:  Ce jocuri vor sosi pe un PC japonez din anii '80

Avand in vedere ca exista nenumarate lungmetraje si seriale bazate pe genul battle royale, un lungmetraj Fortnite ar putea fi unul popular. Oricine va dezvolta lungmetrajul pentru compania Epic Games din Statele Unite l-ar putea baza pe modul battle royale si sa creeze o poveste originala pentru acesta.

CITESTE SI:  De ce Sega a abandonat planurile pentru imbunatatirea jocurilor Shenmue, probabil

In orice caz, suna interesant, dar nu exista o garantie ca acest film bazat pe acel joc va fi un blockbuster. Ce parere ai despre faptul ca compania de gaming Epic Games cu sediul in Statele Unite ar putea dezvolta un film bazat pe universul jocului Fortnite? Crezi ca acel lungmetraj se va dovedi un blockbuster, sau macar va fi popular printre gamerii jocului cel putin?