fbpx

Aceasta aplicatie va fi lansata in premiera pe smartwatch-urile Wear OS

Aceasta aplicatie va fi lansata in premiera pe smartwatch-urile Wear OS

Conform companiei Google din Statele Unite, aceasta va lansa in sfarsit o anumita aplicatie pentru smartwatch-urile cu sistem de operare Wear OS. Aceasta ar fi o premiera pentru ca acea aplicatie nu a mai fost lansata pana acum pe acel sistem de operare. Desi pe smartwatch-urile Apple Watch s-a lansat de cateva luni.

Lucruri importante sunt pe teava pentru platforma Wear OS. Compania Google din Statele Unite a anuntat ca a dezvoltat urmatoarea versiune a Wear OS cu Samsung la conferinta sa I/O.

CITESTE SI:  Malware-ul CCleaner a vizat mari companii tehnologice

Acolo a dezvaluit ca lanseaza in sfarsit YouTube Music pentru acest sistem de operare. Google a inchis Play Music in septembrie in favoarea YouTube Music, dar utilizatorii nu au mai putut accesa vechea aplicatie pe smartwatch-urile lor cu saptamani inainte de asta.

Compania Google din Statele Unite a oferit utilizatorilor de smartwatch-uri Wear OS un instrument de transfer pentru a-si reloca melodiile din vechea aplicatie pe cea noua (YouTube Music), cu luni de zile inainte de inchidere.

CITESTE SI:  Ce pret au filmele 4K Disney, Pixar si Marvel de pe Google Play

Cu toate acestea, compania Google a inchis Play Music inainte ca noua aplicatie sa fie disponibile pentru mase. Utilizatorii practic nu au avut timp de 8 luni acces la vreuna dintre cele doua aplicatii si nici macar nu e disponibila vreo data de lansare exacta pentru noua aplicatie.

Conform Google, YouTube Music va fi lansata pe smartwatch-urile cu sistem de operare Wear OS candva in acest an. Intre timp, utilizatorii Apple Watch au avut acces la YouTube Music inca din octombrie 2020, la scurt timp dupa inchiderea Play Music pe Apple Watch.

CITESTE SI:  Bancile australiene vor sa boicoteze Apple Pay

Atunci cand YouTube Music se va lansa pentru Wear OS, oamenii vor putea valorifica functiile acelui serviciu de muzica pe smartwatch-urile lor. O anumita functie permite descarcarea de muzica pe smartwatch-urile cu acest sistem de operare al Google, permitand redare fara WiFi sau conexiune de date.