fbpx

De ce Marina Americana recunoaste pentru prima data in istorie ca aparitiile OZN inregistrate sunt reale

De ce Marina Americana recunoaste pentru prima data in istorie ca aparitiile OZN inregistrate sunt reale

Iar asta, atentie, dupa zeci de ani de la asa-zisa prabusire in 1947 a unui OZN in Roswell, SUA, incident care a pornit toata nebunia asta absurda cu OZN-urile.

Establishment-ul american (adevaratii simandicosi care conduc SUA, guvernul, Marina Americana etc.) a negat incontinuu din 1947 incoace ca aparitiile OZN sunt reale, astfel ca poporul american a inceput sa creada ca establishment-ul SUA chiar ascunde OZN-uri prabusite, cadavre de extraterestri, ca reproduce prin inginerie inversa tehnologia extraterestra descoperita si alte cacaturi.

Ce cred eu? Insusi establishment-ul american vrea ca poporul american sa creada ca autoritatile ascund si musamalizeaza aparitii de OZN-uri! Asta-i viclesugul lor: sa nege. Si daca totul ar fi fost pe bune, ce rost ar fi avut sa nege? De ce lucrul asta ar trebui sa fie ascuns?

CITESTE SI:  Cum vor putea smartphone-urile Android sa detecteze cutremurele

E o viclenie. Ei stiu ca, cu cat neaga mai mult in privinta asta, cu atat mai mult poporul american va crede ca autoritatile ascund ceva. Penalii astia vor sa creeze un guvern unic global sub pretextul absolut penibil al unei amenintari/invazii/cotropiri din partea hoardelor de extraterestri (care vin in sejur sa manance la KFC).

Vor sa pregateasca terenul pentru acel guvern mondial, e singura explicatie daca te gandesti bine. Deci de ce Marina Americana a recunoscut pentru prima data ca aparitiile OZN sunt reale?

E foarte simplu, pentru ca Donald Trump a spus anterior ca nu crede in aparitiile OZN. Important de mentionat e faptul ca Trump e cel care conduce SUA (mai mult de forma, totusi), e un om la nivel inalt in SUA, deci ce zice el are greutate.

CITESTE SI:  Ce acorduri Fortnite ar fi blocat Google

Si mai important de remarcat e ca Donald Trump e impotriva establishment-ului american iar establishment-ul e impotriva lui. Trump zicea in campania pentru prezidentiale (cand nu devenise inca presedinte) ca establishment-ul e impotriva lui, ca nu-l doreste la presedintie, ca toata presa controlata de establishment e impotriva lui si nu-i preia declaratiile.

Clar, establishment-ul o dorea cu disperare pe Hillary Clinton la presedintie, pentru ca Clinton ar fi fost super-buna de marioneta voluntara si le-ar fi servit alora interesele fara sa clipeasca.

Le-a mers alora viclesugul cu negarea de zeci de ani, dar asta pana cand, surpriza, Donald Trump a zis ca nu crede in OZN-uri. Abia dupa ce insusi Trump a zis asta, si-au dat aia seama ca le scapa situatia de sub control si ca poporul american chiar o sa ajunga sa creada ca aparitiile OZN nu sunt reale si ca autoritatile musamalizeaza o p**a.

CITESTE SI:  Masurile Instagram pentru conturile dubioase

Prin urmare, la scurt timp de la acea declaratie a lui Trump (nu poate fi o coincidenta sincronizarea), Marina Americana a primit ordin de sus sa recunoasca si sa confirme oficial ca aparitiile OZN sunt reale.

Cei care cred ca exista OZN-uri care zboara de-anpulea pe Pamant sunt niste stupizi. E asa greu de remarcat ca aparitiile OZN au inceput sa fie observate pe Pamant abia dupa ce au aparut aparatele de zbor create de om?

Sunt satul de vrajeala americana. Dar nu dispretuiesc SUA, cum zic unii. Nu dispretuiesc SUA ca tara (admirabila in unele privinte), ci pe moftologii care conduc acea tara.