fbpx
Comertul ajunge in sfarsit pe jocul Pokemon GO

Comertul ajunge in sfarsit pe jocul Pokemon GO

Dupa doi ani, jocul Pokemon GO primeste in sfarsit caracteristica de comert. Dezvoltatorul Niantic a anuntat ca aceasta caracteristica va sosi in joc in curand ca parte a marelui update de vara al Pokemon GO care va adauga, de asemenea, o noua caracteristica pentru amici.

Unul dintre aspectele distractive ale jocurilor Pokemon este abilitatea de a efectua comert cu monstri cu amicii tai. Aceasta a fost o caracteristica la care multi s-au asteptat ca va fi parte din Pokemon GO cand jocul s-a lansat, dar, in ciuda multor promisiuni si indicii, caracteristica de comert nu a fost inclusa pana acum.

CITESTE SI:  Jocul Pokemon GO va ajunge in sfarsit in China

Cu toate acestea, vestea buna este ca se pare ca Niantic este in sfarsit gata sa ofere caracteristica. Compania a anuntat pe site-ul sau ca jocul Pokemon GO va fi in curand pregatit pentru comert si va primi o caracteristica a listei de amici.

“Suntem hotarati sa impartasim noi modalitati de a interactiona cu amicii tai in Pokemon GO! Caracteristica Friends va incepe sa fie lansata Antrenorilor mai tarziu in aceasta saptamana si va va permite sa va conectati cu amicii din viata reala si sa urmariti aventurile lor in Pokemon GO. Veti putea sa le trimiteti obiecte, sa castigati bonusuri si chiar sa efectuati comert cu monstri”.

CITESTE SI:  De ce nu trebuie ca Apple Card sa atinga piele, denim si magneti

Nu suntem siguri de ce i-a luat atat de mult timp companiei Niantic sa aduca in joc aceasta caracteristica de comert, dar presupunem ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.

CITESTE SI:  De ce Facebook va trebui sa plateasca 5 miliarde de dolari

Potrivit Kirsten Koa de la The Verge, un inginer software de la Niantic care a fost liderul tehnic al acestei caracteristici a jocului le-a spus, “Am vrut sa ne asiguram ca procedam ca la carte. Sper ca am venit cu ceva care este firesc si placut”. Se asteapta ca noile caracteristici de comert se vor lansa incepand cu aceasta saptamana, asa ca fiti cu ochii pe ele.