fbpx

Telefoanele cu preturi bune de la Huawei si Samsung

Telefoanele cu preturi bune de la Huawei si Samsung

Ce telefon sa alegi? Afli mai jos. Avand in vedere ca in acest moment cele doua companii concureaza intre ele pentru titulatura de cel mai mare producator de smartphone-uri, Samsung si Huawei concureaza prin preturi agresiv de mici. Samsung si Huawei sunt primele doua cele mai de succes companii de telefoane din lume – si pe buna dreptate. Mai jos aveti smartphone-urile Huawei si Samsung la preturi bune. Preturile si specificatiile telefoanelor de mai jos le puteti afla aici.

Cel mai cel smartphone de la Huawei e Huawei P30 Pro. Are o autonomie a bateriei foarte buna, pozele pe care le captureaza sunt foarte reusite, iar pretul e bunTelefoanele cu preturi bune de la Huawei si Samsung. E unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri bestie dintre toate smartphone-urile bestie ale tuturor producatorilor de telefoane.

CITESTE SI:  De ce OnePlus va lansa smartphone-ul OnePlus Nord in AR

Un alt telefon care trebuie sa fie neaparat recomandat e Samsung Galaxy A50. Vine cu RAM din belsug, spatiu de stocare tot din belsug, ecranul este mare, iar rezolutia ecranului este buna la pretul sau bun. Bateria e de mare capacitate, ceea ce ar trebui sa asigure o autonomie multumitoare, iar camerele sunt foarte bune – perfecte pentru a imortaliza cele mai bune momente.

Alt telefon pe care nu trebuie sa-l ignori e Samsung Galaxy M20. Pretul acestuia a scazut in ultimul timp, designul sau e elegant, iar spatiul de stocare este multumitor. Telefonul are specificatii bune si a fost lansat anul acesta. E unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu pret rezonabil.

CITESTE SI:  Cum reusesc iPhone-urile sa primeasca gratuit stocare nelimitata de fotografii la calitate originala pe Google Photos

Huawei P20 Lite are unul dintre cele mai bune designuri dintre toate smartphone-urile de clasa medie. In plus, vine cu niste caracteristici foarte capabile care il diferentiaza de alte smartphone-uri. Autonomia bateriei este excelenta.

Samsung Galaxy A70. Acesta poate fi smartphone-ul perfect pentru cumparatorii care cauta un telefon fiabil cu ecran mare. Mai vine cu o baterie uriasa si cu incarcare rapida, dar si cu o mare cantitate de RAM.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi smartphone-ul pliabil al Apple mai bun decat Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy S10 e mijlociul gamei S10, dar e un smartphone puternic si cu un ecran superb. Autonomia bateriei e una excelenta, performanta e uimitoare si vine cu un sistem de camera care captureaza fiecare unghi.

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa pomenim si despre Samsung Galaxy A20e. E un telefon de calitate (ceva de asteptat de la Samsung), iar pretul e chiar bun. Are un procesor impresionant, vine cu tot felul de sisteme GPS, ecranul e de dimensiuni generoase si vine nu cu una, ci cu mai multe camere.

Preturile tuturor acestor telefoane le puteti afla aici, in rubrica lor dedicata.