fbpx

Telefoanele Samsung si Huawei de calitate la preturi bune

Telefoanele Samsung si Huawei de calitate la preturi bune

Mai jos descoperi telefoanele cu raport calitate/pret cel mai avantajos ale companiilor Samsung si Huawei. Totodata vei afla cat costa, dar si specificatiile esentiale.

Sa incepem cu Huawei P30 Pro. Acesta e un smartphone varf de gama al Huawei care are un pret cu 1000-2000 de lei mai mic fata de telefoanele de aceeasi performanta ale altor companii. E un telefon de calitate cu RAM arhisuficient, spatiu de stocare din plin, ecran OLED de 6,47 inci si cu rezolutie de 2340 x 1080 pixeli. De asemenea, vine cu 3 camere (cu multi megapixeli) in partea din spate si cu o camera frontala de 32MP. Bateria smartphone-ului Huawei are o capacitate de 4200mAh. Il gasesti la un pret bun aici.

CITESTE SI:  Aplicatii de la aceste smartphone-uri poate rula Windows 10

Urmatorul e Samsung Galaxy A50. Acest telefon vine cu 128GB spatiu de stocare, suporta carduri microSD de pana la 512GB, vine cu procesor octa-core, 4GB de RAM. Ecranul e foarte interesant. Il gasesti la un pret bun aici si afli si restul specificatiilor excelente in raport cu cat costa dispozitivul Samsung.

Un alt smartphone cu raport calitate/cost bun e Samsung Galaxy M20. Acest telefon vine cu 64GB spatiu de stocare care poate fi extins cu pana la 512GB printr-un card microSD. Vine cu 4GB de RAM, ecranul este mare, camerele sunt decente, iar bateria are o capacitate impresionanta. Il gasesti la un pret bun aici si afli si capacitatea bateriei smartphone-ului Samsung.

CITESTE SI:  Pretul noului notebook Surface Laptop Go al Microsoft

Huawei P20 Lite e un smartphone cu 64GB spatiu de stocare, procesor octa-core, RAM suficient pentru aproape toata lumea, ecranul e unul de 5,84 inci de inalta rezolutie, iar telefonul are in total 3 camere. Il gasesti la un pret bun aici si afli si restul specificatiilor dispozitivului Huawei.

Samsung Galaxy A70 e un telefon de clasa medie cu specificatii potrivite in locurile potrivite. Exista suficienta putere, un ecran mare, camere bune si o baterie uriasa care ar trebui sa creeze o experienta buna. Il descoperi aici la un pret bun si gasesti si specificatiile.

Samsung Galaxy S10 se potriveste de minune ca smartphone de a 10-a aniversare al Samsung. Vine cu un ecran Infinity-O aratos care acopera aproape toata suprafata frontala, iar camera tripla din partea din spate captureaza fotografii cu unghi larg. In plus, senzorul de amprente integrat in ecran te va servi bine. Pretul bun il descoperi aici.

CITESTE SI:  Ce presupune parteneriatul dintre Samsung si Spotify

Samsung Galaxy A20e e un alt telefon care nu trebuie trecut cu vederea. Are un pret foarte bun, iar specificatiile sunt decente. Vine cu 32GB spatiu de stocare, procesor octa-core, cantitatea de RAM e de 3GB, iar ecranul e unul mare (surprinzator, avand in vedere costul redus). In plus, calitatea camerelor ii va multumi pe multi. Gasesti telefonul Samsung la un pret bun aici si afli si dimensiunea ecranului.