fbpx

Ce pret are TV-ul transparent al Xiaomi

Ce pret are TV-ul transparent al Xiaomi

Compania Xiaomi din China a anuntat oficial un TV transparent, cu ecran de 55 de inci procurat de la compania LG din Coreea de Sud. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde TV-ul transparent al companiei chineze Xiaomi.

Televizoarele sunt niste ecrane uriase negre (atunci cand nu sunt deschise). Le poti considera parti integrante dintr-o locuinta. Dar mai nou acestea pot si arata aspectuoase.

Daca sunteti un cautarea unui dispozitiv unic, s-ar putea sa fiti interesati de faptul ca compania Xiaomi din China a anuntat oficial un televizor care se numeste Mi TV Lux OLED Transparent Edition.

CITESTE SI:  Ce dubii are Google despre smartphone-urile pliabile

Dupa cum indica si imaginea de deasupra, acesta este un TV care este complet transparent. Asta inseamna ca, atunci cand nu e folosit, se poate vedea prin acesta.

Atunci cand TV-ul e deschis, acesta ofera impresia ca imaginile plutesc in aer, sustine Xiaomi. Desigur, inca nu l-am testat noi insine, asa ca nu e clar cum este in viata de toate zilele, dar aceasta nu e o tehnologie chiar noua.

CITESTE SI:  Aplicatia Skype a fost retrasa din App Store in China

LG lucreaza de ceva vreme la ecrane transparente si le-a prezentat la CES. Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition va folosi ecranul de 55 de inci al companiei LG din Coreea de Sud, ecran cu refresh de 120Hz, o adancime de culoare de 10 biti si un timp de raspuns de 1ms.

De asemenea, compania Xiaomi din China percepe pentru acest televizor un pret de circa 7200 de dolari. Nu e clar daca compania chineza are in plan sa il lanseze si in afara Chinei, dar  este interesant de vazut ca se comercializeaza o astfel de tehnologie.

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou clip muzical al lui John Legend a fost capturat cu telefonul Google Pixel 2

Ce parere ai despre acest TV transparent de la compania chineza Xiaomi? Consideri ca e mai degraba o tehnologie inedita decat o tehnologie utila? Ce crezi despre pretul cu care se vinde?