fbpx

Despre jocul “The Simpsons: Bug Squad!” din 2000

Despre jocul The Simpsons Bug Squad! din 2000

A fost dezvaluit un nou joc video (dar din anul 2000) care se numeste “The Simpsons: Bug Squad!”. Acel joc video vechi de doua decenii a fost dezvoltat pentru Sega Dreamcast, doar ca pana acum nu a fost lansat. A fost descoperit recent pe un hard disk al unui dezvoltator care lucra la “The Simpsons: Bug Squad!”.

In calitate de stagiar al Wired Magazine, una dintre atributiile acelei persoane a constat in alcatuirea unei recenzii despre jocul “The Simpsons Game” din 2007, o parodie revolutionara auto-referentiala a intregii industrii a jocurilor video care, din pacate, nu a avut un traseu fara denivelari.

CITESTE SI:  Ce companie importanta ar putea cumpara Sony

Dar se pare ca o anumita companie a fost interesata de un joc video tridimensional inainte de asta – unul care ar fi putut aparea pe Sega Dreamcast daca lucrurile ar fi avansat.

Astazi, DreamcasticChannel de pe plaforma de clipuri video YouTube (via Kotaku) prezinta o demonstratie tehnologica inedita din anul 2000 pentru un joc video care se numeste in mod provizoriu “The Simpsons: Bug Squad!”.

CITESTE SI:  Ce preturi au laptopurile Samsung alternative la MacBook Pro

Se pare ca un utilizator al forumului Dreamcast-Talk, utilizator care se numeste “sreak”, a descoperit acest demo pe hard diskul unui dezvoltator Dreamcast si, cu ceva contributii, forumul a descoperit cum poate fi jucabil.

Ceva ce oamenii nu pricep este ce inseamna intreaga treaba Bug Squad. Inseamna ca gamerii vor juca in echipa (squad)? De ce? Si cu cine ai juca? Cine ar fi oponentii?

CITESTE SI:  Ce aplicatii despre coronavirusul Wuhan sunt respinse de Google si Apple

Sa speram ca unii dintre dezvoltatorii originali vor oferi lamuriri in cele din urma. Ce parere ai despre jocul video “The Simpsons: Bug Squad!” din anul 2000? Crezi ca e suficient de interesant, in conditiile in care a fost dezvoltat acum doua decenii? Sau crezi ca “The Simpsons: Bug Squad” nu se afla la nivelul francizei de serial pe care se bazeaza?