fbpx

PC-ul de gaming cu niste placi grafice foarte performante

PC-ul de gaming cu niste placi grafice foarte performante

Un anumit PC de gaming a fost actualizat. Astfel, acel PC poate fi acum configurat cu niste placi grafice foarte performante de la NVIDIA. Acest sistem e pentru cei care prefera sa nu se deranjeze sa-si asambleze propriile sisteme.

NVIDIA a iscat valva in septembrie, cand a anuntat noile placi grafice RTX 30-series. Aceste GPU-uri sunt incredibil de performante, iar daca esti un gamer care doreste sa-si actualizeze sistemul de gaming, merita sa le ai in vedere pe acestea.

CITESTE SI:  De ce Sony inchide magazinele pentru consolele de jocuri PS3, PS Vita si PSP

Dar daca nu doresti sa te deranjezi sa-ti construiesti propriul tau PC de gaming performant, atunci ar trebui sa ai in vedere Aurora R11 de la Alienware.

Asta pentru ca compania Alienware a anuntat o actualizare a PC-ului de gaming Aurora R11 care vine acum cu optiunea de a-l configura cu placile grafice RTX 30-series performante ale NVIDIA.

Aceasta optiune poate include o placa grafica NVIDIA RTX 3080 sau RTX 3090, despre care Alienware sustine ca au fost personalizate cu o racire avansata si cu o gestionare termica mai eficient.

CITESTE SI:  Smartphone-ul de gaming Black Shark 2 Pro e oficial. Are specificatii formidabile si un pret foarte bun

Acestea fiind spuse, adaugarea uneia dintre aceste placi grafice performante nu inseamna ca PC-ul de gaming Aurora R11 nu va fi ieftin. De exemplu, alegerea placii grafice RTX 3080 va creste pretul configuratiei cu 800 de dolari, in timp ce RTX 3090 va creste pretul cu 1600 de dolari.

Cu toate acestea, daca doresti un PC de jocuri performant, pregatit pentru viitor si care nu se va uza moral prea curand, aceasta poate fi o investitie care merita.

CITESTE SI:  Jocul battle-royale ce poate depasi Fortnite, Apex Legends si PUBG

De asemenea, compania Alienware ofera si o copie gratuita a unui joc, impreuna cu un abonament de 12 luni la serviciul de streaming de jocuri NVIDIA GeForce Now, desi partea cu abonamentul e cam o risipa deoarece acest serviciu e menit sa elimine nevoia unui PC de gaming performant.