fbpx

Cum produce Hideo Kojima un joc horror si mai infricosator

Cum produce Hideo Kojima un joc horror si mai infricosator

Hideo Kojima e un cunoscut designer japonez de jocuri video. Acesta a lucrat la Konami, iar mai recent acesta si-a infiintat propria companie. Conform unei noi informatii, designerul doreste sa creeze ceva si mai horror, iar pentru asta acest designer a purtat ceva discutii.

In timp ce designerul japonez Hideo Kojima inca lucra pentru compania Konami, el dezvolta un nou joc Silent Hill si chiar a lansat un prototip numit PT.

Acel prototip a castigat aprecierea fanilor datorita faptului ca e foarte infricosator. Acum se pare ca designerul lucreaza la un nou joc horror si care ar putea fi si mai infricosator.

CITESTE SI:  Cat de puternica va fi noua consola de jocuri Xbox Series X a Microsoft

Exista sanse ca designerul va lucra cu renumitul artist japonez de manga horror – Junji Ito – la acel joc, pentru a fi infricosator. Desi detaliile nu au fost inca anuntate, Junji Ito insusi a confirmat ca a purtat conversatii cu Hideo Kojima si ca a fost invitat de designer sa lucreze cu el.

CITESTE SI:  Cu ce joc mobil a pierdut cineva 63 de kilograme

Potrivit artistului manga: “Il cunosc pe regizorul Hideo Kojima, iar acesta a zis ca are un joc horror la care lucreaza, iar el m-a invitat sa lucrez la acesta, dar inca nu exista detalii”.

De asemenea, s-a dezvaluit ca, in timpul dezvoltarii Silent Hill, designerul japonez si-a dorit atunci sa lucreze ca artist de concept, dar nu s-a reusit.

CITESTE SI:  Cum iti transforma Apple iPhone-ul intr-o consola de jocuri PS4

Intre timp, Hideo Kojima a lansat Death Stranding, primul sau joc al companiei sale Kojima Productions. Nu e clar la ce noi lansari ar putea lucra.

Dar daca esti fan al genului horror, atunci merita sa ai in vedere acest joc horror viitor, oricare ar fi acesta. Ce parere ai despre asta? Crezi ca, impreuna cu acel artist manga horror, Hideo Kojima va reusi sa creeze ceva si mai infricosator?