fbpx
Fitbit Charge 5 - pretul si functiile noi

Fitbit Charge 5 – pretul si functiile noi

Compania Fitbit din Statele Unite a anuntat oficial un nou monitor fitness, iar acesta se numeste Charge 5. Designul sau e unul nou, dispozitivul e mai scump decat modelele anterioare si include noi functii, functii care pot justifica noul pret.

Unele dintre monitoarele fitness mai ieftine ale companiei Fitbit ar fi cele Charge care in general si-au mentinut acelasi design de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, daca credeai ca designul e demodat, ai putea fi interesat de faptul ca compania Fitbit a anuntat intre timp Fitbit Charge 5.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri blocheaza jocul Pokemon GO al Niantic

Acest monitor fitness a fost dezvaluit neoficial in urma cu aproximativ o saptamana, evidentiindu-se un nou design. Se pare ca designul e cel corect.

In loc de un design cu margini plate, compania a optat pentru niste margini curbate, ceea ce ii confera noului monitor fitness un aspect mai modern. Din pacate, Fitbit a crescut pretul.

In loc de un pret de 150 de dolari – care e pretul modelului anterior – noul model Fitbit Charge 5 va costa 180 de dolari. Cu toate acestea, din fericire cresterea pretului e insotita de functii si senzori noi.

CITESTE SI:  Ce preturi au camera instantanee si imprimanta Polaroid Mint

Charge 5 e acum capabil sa detecteze variatiile de temperatura ale pielii, poate citi nivelurile de respiratie si exista o functie ECG incorporata care poate detecta fibrilatia atriala la utilizatorii sai.

De asemenea, exista si functii software incorporate in Charge 5, una dintre ele instiintandu-te cand e timpul pentru o pauza, in timp ce functia Daily Readiness iti analizeaza activitatea anterioara pentru a concluziona daca astazi e ziua potrivita pentru o recuperare in urma exercitiilor fizice.

CITESTE SI:  De ce Daimler plateste aproape 3 miliarde de dolari

Ce parere ai despre noul monitor fitness al Fitbit, Charge 5? Si ce crezi despre pretul sau? Ai cumpara un astfel de monitor fitness la acest pret si cu aceste functii?