fbpx

Ce pret incredibil ar avea castile wireless ale OnePlus

Ce pret incredibil ar avea castile wireless ale OnePlus

Unii producatori de smartphone-uri au lansat si casti wireless pentru acestea, cum ar fi Apple care a lansat AirPods. Cu toate acestea, AirPods sunt scumpe si nu ofera cel mai bun sunet. Cu toate acestea, noile casti wireless ale companiei OnePlus din China ar putea fi o alternativa buna, la pretul lor.

Piata incepe sa fie supraaglomerata de casti wireless. Desi unii au fost sceptici atunci cand compania Apple din Statele Unite a lansat AirPods, a devenit limpede ca acesta este un nou segment de piata care trebuie sa fie avut in vedere.

CITESTE SI:  Ce pret au castile wireless Marshall cu autonomie de 45 de ore

Compania OnePlus din China urmeaza sa-si lanseze propria pereche de casti wireless, iar compania din China ofera indicii legate de pret, pret care contesta AirPods.

Conform unei postari de pe contul de Instagram al companiei OnePlus din China, castile wireless ale sale vor avea la lansare un pret de XX,XX dolari.

CITESTE SI:  De ce o companie ofera 1000 de dolari persoanei care urmareste toate filmele Marvel

Avand in vedere ca pretul inca nu a fost dezvaluit, putem doar presupune ca va fi de pana in 99,99 dolari. Acest pret poate fi un adevarat chilipir, comparativ cu alternativele oferite de rivalii companiei OnePlus din China.

Acestea fiind spuse, presupunem ca nu ar fi corect sa comparam castile wireless ale companiei OnePlus din China cu cele AirPods ale companiei Apple din Statele Unite.

Apple si-a proiectat ecosistemul astfel incat conectarea produselor Apple intre ele sa fie simpla, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpara AirPods, in ciuda sunetului mediocru si a pretului piperat.

CITESTE SI:  Airbnb incepe sa distribuie informatii despre gazde guvernului din China

Cu toate acestea, pentru 100 de dolari, este posibil ca unii utilizatori vor fi dispusi sa cumpere ce ofera compania chineza OnePlus. Detaliile oficiale ar trebui sa fie anuntate peste scurt timp la evenimentul OnePlus Nord, asa ca reveniti pentru restul informatiilor.