fbpx
Cum pot primi oamenii un smartphone gratuit Google Pixel 3a

Cum pot primi oamenii un smartphone gratuit Google Pixel 3a

Google a anuntat noile sale smartphone-uri Pixel 3a si 3a XL. Acestea sunt smartphone-uri de clasa medie si au preturi de pornire de 400 de dolari.

Nu este surprinzator faptul ca Google incearca sa-i tenteze pe utilizatorii de iPhone-uri sa treaca de la dispozitivele lor iOS la Android.

In acest scop, compania deruleaza oferte de troc prin care clientii pot primi gratuit un smartphone Pixel 3a. Conform programului de troc al Google, se pare ca cei care detin si dau un iPhone Xs Max vor putea primi pana la 600 de dolari pe acesta.

CITESTE SI:  De ce India ar putea crea propria moneda virtuala

Suma primita depinde de starea telefonului, dar daca iPhone-ul nu are ecranul defect, oamenii ar putea primi 600 de dolari. Asta inseamna ca oamenii pot primi un smartphone Pixel 3a XL in mod gratuit si le mai si raman niste bani

Desigur, nu are logica sa dai un iPhone care costa peste 1000 de dolari pentru un smartphone de clasa medie care foloseste tehnologie de anul trecut.

Dar optiunea exista pentru cei care vor sa profite si sa primeaca un Pixel 3a. Google pare sa accepte o varietate de modele de iPhone-uri, dar, cu cat iPhone-ul e mai vechi, cu atat mai putini bani vor primi oamenii in schimb.

CITESTE SI:  Noi laptopuri Lenovo ThinkPad performante. Preturi si specificatii

Cu toate acestea, cei care au un iPhone mai vechi pe care nu-l mai folosesc, sau care vor sa dea Android-ului o sansa, atunci poate ca programul de troc al Google pentru telefoane Pixel 3a gratuite merita sa fie avut in vedere.

De asemenea, compania accepta trocuri si cu alte branduri de smartphone-uri. Asa ca cine nu are un iPhone nu trebuie sa se ingrijoreze. Oamenii trebuie doar sa intre pe site-ul Google si sa vada daca brandul si modelul telefonului lor este listat.

CITESTE SI:  Ce "incredibila realizare de inginerie" ar fi izbutit Apple

Intre timp, se asteapta ca Google va continua sa produca smartphone-uri accesibile ca pret in viitor. Asa ca, daca Pixel 3a si 3a XL nu sunt pe placul tau, poti sa astepti sa apara modelele mai noi de la companie.