fbpx

Consola PS5 a Sony va avea controlere interesante

Consola PS5 a Sony va avea controlere interesante

E timpul pentru o noua consola de jocuri pe piata, asa ca ceva informatii au aparut despre viitoarea consola PS5 a companiei Sony din Japonia. Experimentarea jocurilor 4K este deja comuna, iar cu PS5 vom vedea cum arata viitorul.

Asadar, stim de ceva timp ca Sony lucreaza la consola de jocuri PS5. Dar intrebarea e: cand va fi lansata? Acest lucru e important, deoarece unii jucatori care inca nu au cumparat PS4 ar putea alege in schimb sa cumpere viitoarea consola PlayStation 5 a companiei Sony.

CITESTE SI:  Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

Vestea buna este ca Sony a confirmat intre timp ca consola de jocuri PS5 va fi lansata in perioada sarbatorilor din 2020. Nu s-a dezvaluit o data exacta de lansare, dar perioada sarbatorilor indica faptul ca s-ar putea lansa pe la sfarsitul anului viitor.

Daca inca vrei sa cumperi PS4, ai timp cel putin un an de zile inainte de lansarea PS5. Acest lucru pare sa corespunda cu o stire anterioara din luna aprilie care spunea ca PlayStation 5 nu se va lansa in urmatoarele 12 luni.

CITESTE SI:  Ce pregateste compania Sony din Japonia pentru viitor

Sony inca nu a oferit detalii complete despre consola de jocuri PS5, dar cea mai noua postare pe blog a companiei dezvaluie ca vor fi realizate anumite schimbari la controlerele PS5.

Asta implica inlocuirea tehnologiei de sunet din controlere cu tehnologia cu feedback tactil, adica vibratiile oferite de controlere vor fi mai nuantate.

CITESTE SI:  Producatorul Freetel din Japonia a dezvaluit deja smartphone-uri Windows 10 Mobile - Katana 01 si Katana 02

Ceva ce ofera si controlerele Joy-Cons ale Nintendo Switch. Vor fi implementati, de asemenea, declansatori adaptivi despre care Sony sustine ca le vor permite dezvoltatorilor sa programeze rezistenta declansatoarelor controlerelor, oferind jucatorilor o senzatie mai realista in anumite situatii, cum ar fi incordarea unui arc sau accelerarea unui autovehicul pe teren stancos. Sony spune ca mai multe detalii despre consola de jocuri companiei vor fi oferite anul viitor.