fbpx

Ce pret are monitorul/smart TV-ul Samsung M7 si cel M5

Ce pret are monitorul smart TV-ul Samsung M7 si M5

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit un monitor care e si smart TV. Astfel, utilizatorii il pot folosi impreuna cu un PC sau fara PC. S-a dezvaluit la ce pret se va vinde acest monitor/smart TV de la compania sud-coreeana Samsung.

Exista persoane care aleg sa foloseasca un smart TV drept monitor pentru PC-urile lor, dar exista motive pentru care monitoarele sunt in continuare preferate, datorita dimensiunii lor, a ratei de refresh, a timpului de raspuns si asa mai departe.

CITESTE SI:  Care e masina cu numarul un milion produsa de Tesla

Totusi, ce-ar fi daca ai avea calitatile din ambele lumi? Samsung pare sa creada ca este posibil cu noul sau ecran Samsung M7. La o prima vedere, M7 are un aspect de monitor obisnuit, dar nu e doar un monitor.

La interior, M7 este propulsat de sistemul de operare Tizen, ceea ce inseamna ca, chiar si atunci cand PC-ul este inchis, Samsung M7 poate functiona ca un fel de smart TV.

Si il poti conecta la cloud si sa-l folosesti pentru a edita, vizualiza sau memora fisierele Office 365. Deci, de exemplu, daca exista un document pe care trebuie sa-l vizualizezi, in loc sa deschizi PC-ul, il poti vizualiza cu acest monitor.

CITESTE SI:  Cum e PC-ul Dell G5 Gaming Desktop si ce pret de pornire are

Smart TV-ul M7 vine cu conectivitate incorporata, cum ar fi WiFi, Bluetooth si Wireless DeX, ceea ce inseamna ca poti folosi un smartphone Samsung precum Note 20 si sa-l transformi intr-un PC.

Este un concept destul de ciudat, dar pare sa functioneze. Vor fi disponibile cateva modele si dimensiuni diferite, cum ar fi M7 care a fost mentionat deja – si care e disponibil cu rezolutie UHD si in dimensiune de 32 de inci – si M5 cu rezolutie Full HD care e disponibil in dimensiuni de 32 de inci si 27 de inci. Smart TV-ul Samsung M5 va avea un pret de pornire de 230 de dolari, in timp ce M7 va avea un pret de 400 de dolari.