fbpx

De ce Tesla ar putea trece si la smartwatch-uri

De ce Tesla ar putea trece si la smartwatch-uri

Compania Tesla din Statele Unite produce in principal masini electrice, dar o noua stire indica faptul ca aceasta companie americana s-ar putea implica in viitor si in smartwatch-uri (ceasuri inteligente). S-a speculat cum ar putea folosi compania americana aceste smartwatch-uri.

Desi compania din Statele Unite e cunoscuta pentru masinile sale electrice, aceasta companie lanseaza din cand in cand si alte produse. De exemplu, aceasta companie a lansat carcase de iPhone, placi de surf si acumulatoare pentru dispozitive electronice.

CITESTE SI:  Ce prototip ciudat de iPhone ar avea Apple

Acum se pare ca compania din Statele Unite va trece in curand si la smartwatch-uri, sau cel putin va avea o oarecare implicare. Asta conform unei inregistrari FCC in care o companie norvegiana de dispozitive purtabile care se numeste Xplora a trimis o solicitare pentru un viitor smartwatch.

In solicitare, a fost mentionata Tesla ca fiind una dintre companiile implicate in proiect. Natura exacta a acestui smartwatch nu este clara si nici cum si de ce e implicata compania Tesla.

CITESTE SI:  Cum reusesc tinerii sa evite limitarile de timp pe dispozitivele iOS

Potrivit publicatiei Electrek, se speculeaza ca unul dintre potentialele motive pentru care numele Tesla a fost implicat ar putea fi faptul ca compania americana va cumpara Xplora.

Avand in vedere ca in general companiile cumpara alte companii din cand in cand si ca nu intotdeauna acest lucru apare in presa, acest lucru e posibilitate.

Intr-un fel, are logica, Tesla putand explora folosirea smartwatch-urilor in locul cheilor de masina. Tinand cont de faptul ca Apple a implementat capacitatea de a debloca portierele masinii cu Apple Watch, e posibil ca compania auto americana e interesata sa ofere ceva similar.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa transmita internet prin frecvente TV nefolosite

In orice caz, in timp poate vom afla ce intentioneaza Tesla. Dar intre timp poate nu ar trebui sa ai asteptari exagerate ca va aparea un smartwatch cu brand Tesla.