fbpx

VIDEO: Cum e noul joc Call of Duty: Modern Warfare 2019 anuntat oficial

Cum e noul joc Call of Duty Modern Warfare 2019 anuntat oficial

La mai mult de un deceniu de la lansarea oficiala a jocului Call of Duty 4: Modern Warfare, dezvoltatorul Infinity Ward s-a intors cu o noua versiune. Jocul Call of Duty din acest an nu este un remake al celui din 2007, ci mai degraba a reimaginare a primului joc. Vine cu unele modificari importante, cum ar fi gaming-ul cross-play (jucatorii se pot juca intre ei de pe console diferite).

Acum circa o saptamana in urma, se zvonea ca un nou joc Call of Dudy e in lucru, cunoscut ca Modern Warfare. Zvonurile indicau ca acesta ar fi un fel de reluare a francizei Modern Warfare.

CITESTE SI:  De ce copia fizica a jocului Overwatch pentru Nintendo Switch nu e chiar fizica

Dupa cum se pare, zvonurile s-au dovedit a fi destul de adevarate, deoarece Call of Duty: Modern Warfare a fost intre timp anuntat oficial.

Conform descrierii de pe YouTube, “Mizele nu au fost niciodata mai mari, deoarece jucatorii isi asuma rolurile operatorilor Tier One intr-o poveste eroica care va afecta echilibrul global al puterii. Call of Duty: Modern Warfare atrage fanii intr-o naratiune incredibil de cruda, dura si provocatoare care aduce o intensitate de neegalat si arunca o lumina asupra naturii schimbatoare a razboiului nou”.

CITESTE SI:  Cat de mare succes are jocul Super Smash Bros. Ultimate in Japonia

Aceasta versiune este dezvoltata de Infinity Ward, dezvoltatorul din spatele originalului joc. Noul joc va putea fi jucat cross-platform, printre care se numara Xbox One, PS4 si PC.

CITESTE SI:  De ce Sony ofera doua jocuri in mod gratuit

Din pacate, nu si pentru Nintendo Switch. De asemenea, nu va exista niciun Season Pass si se asteapta ca Infinity Ward va continua sa ofere mai mult continut gratuit ca oricand.

Acesta e planificat pentru o lansare pe data de 25 octombrie 2019. Deci daca iti place franciza Modern Warfare, ar trebui sa ai in vedere noul joc anuntat oficial. Intre timp, poti urmari trailerul de mai jos.