fbpx

Ce va include Nintendo Switch Fortnite, consola de jocuri cu tematica

Ce va include Nintendo Switch Fortnite, consola de jocuri cu tematica

Compania Nintendo din Japonia a dezvaluit ca va lansa in Europa destul de curand o consola de jocuri Nintendo Switch cu tematica Fortnite. Nu numai ca designul dispozitivului va fi inspirat de acel joc, gamerii vor beneficia si de alte lucruri daca cumpara acest dispozitiv de gaming al companiei japoneze .

O consola Nintendo Switch Fortnite va sosi in Europa pe data de 30 octombrie. Pachetul vine cu un design cu tematica pe partea din spate a consolei si pe doc, pe langa controlere exclusive Joy-Con galbene si albastre.

CITESTE SI:  Compania care a creat SSD-ul portabil de 8TB

Jocul va fi preinstalat si va veni deja cu 2000 de V-Bucks. Pachetul vine de asemenea cu un cod de descarcare astfel incat sa poti incerca noi stiluri.

Au mai aparut dispozitive Switch Fortnite in trecut, dar aceasta noua aduce tematica pe consola si pe doc, ceea ce lipsea din pachetul din 2018. In plus, de aceasta data, compania Nintendo din Japonia actualizeaza culorile Joy-Con si ofera V-Bucks din belsug.

CITESTE SI:  La cat a redus Tesla preturile panourilor solare

Desi compania din Japonia a anuntat doar data lansarii europene, americanii se pot astepta ca consola de jocuri Nintendo Switch Fortnite sa ajunga si in Statele Unite.

Nu e clar ce pret va avea consola de jocuri cu tematica, dar in trecut dispozitivele Switch Fortnite s-au vandut la acelasi pret ca un Switch obisnuit.

Va fi interesant de vazut daca acel dispozitiv ii va ademeni pe gamerii care doresc sa joace Fortnite pe un astfel de dispozitiv de gaming. Ce parere ai despre aceasta colaborare dintre compania din Japonia si compania Epic Games din Statele Unite?

CITESTE SI:  LG a anuntat veniturile pentru trimestrul 2 al 2017, LG G6 nu a ajutat prea mult

Crezi ca consola de jocuri Nintendo Switch cu tematica Fortnite se va vinde ca painea calda, datorita popularitatii deja existente a Nintendo Switch si a jocului companiei Epic Games din Statele Unite?

Facebook