fbpx
De ce jocurile video se scumpesc, de la pretul de 60 de dolari la 70

De ce jocurile video se scumpesc, de la pretul de 60 de dolari la 70

Conform unei noi stiri, jocurile video pentru console, cum ar fi PS5, si pentru alte platforme vor fi mai scumpe decat jocurile video pentru consolele si platformele anterioare, pretul crescand de la 60 de dolari la 70 de dolari. S-au insiruit anumite motive pentru asta.

Majoritatea jocurilor video moderne au un pret de aproximativ 60 de dolari fiecare, ceea ce inseamna ca sunt destul de scumpe daca ajungi foarte curand la finalul lor.

Cu toate acestea, se pare ca va trebui sa ne pregatim pentru cresterea preturilor. Asta pentru ca compania Sony din Japonia percepe pentru unele jocuri video PS5 un cost de 70 de dolari.

CITESTE SI:  Cum eludeaza Huawei interdictia SUA, cu unul dintre smartphone-urile sale

Acest lucru e valabil si pentru cele pentru Xbox Series X. Cand compania Sony a anuntat disponibilitatea consolei PS5, aceasta a dezvaluit si unele productii de gaming care vor fi lansate alaturi de consola PS5, unele dintre ele avand un cost de 70 de dolari in loc de 60 de dolari cat era pretul obisnuit.

CITESTE SI:  Sony spune ca ne putem astepta la mai multe PS-uri in viitor dupa PS4 Pro

Presupunem ca acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza, deoarece costurile jocurilor video au crescut in ultimii ani. Exista, desigur, numerosi factori care au dus la crestere, cum ar fi inflatia, costurile de cercetare si dezvoltare, marketingul si asa mai departe.

Deci, asa cum s-a mentionat, acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator. E posibil ca Sony nu va fi singura compania care va creste preturile productiilor de gaming, probabil si alti dezvoltatori pentru alte platforme ii vor urma exemplul.

CITESTE SI:  Rezultatul procesului dintre Epic Games si Apple

Cresterea de la 60 de dolari la 70 de dolari nu e imensa, dar se va adauga de-a lungul anilor, in special pentru gamerii care cumpara si joaca o multime de jocuri pe consola PS5.

Prin urmare, gamerii vor trebui sa fie gata pentru cresteri de preturi pentru jocurile video pentru consola PS5 si nu numai. Ce parere ai? La pretul de 70 de dolari, acestea vor fi in continuare suficient de accesibile pentru tine?