fbpx
Apple anunta iPad Pro de 9,7 inch

Apple anunta iPad Pro de 9,7 inch

Pe langa iPhone SE, unul dintre noile produse Apple care era asteptat sa fie anuntat la evenimentul lor era o noua tableta iPad.

Avand in vedere ca gama Air nu a fost actualizata de ceva timp, multi s-au asteptat ca tableta  de 9,7 inch a Apple va primi un update si se pare ca a primit.

Cu toate acestea, in mod interesant, se pare ca aceasta tableta nu va fi parte a familiei Air, ci mai degraba a familiei iPad Pro.

Potrivit Apple, acesta va integra un display “Pro”, ceea ce inseamna ca va avea un panou TFT Oxide si un controller de timing personalizat pentru a oferi o rata de contrast mai ascutita.

CITESTE SI:  Pretul si specificatiile Chromebook-ului Acer Spin 514

De asemenea, iPad Pro de 9,7 inch este cu 40% mai putin reflectorizanta decat Air 2, asa ca utilizatorii care o folosesc pentru a desena, aceasta este ceva ce acei oameni ar putea aprecia.

Tableta iPad Pro de 9,7 inch a Apple va incorpora un display True Tone. Acesta masoara temperatura culorii luminii ambientale, iar apoi va schimba culoarea displayului pentru a se potrivi mai bine luminii ambientale din jurul tau, ceea ce inseamna ca, in functie de locul unde esti, ecranul lui Apple iPad Pro se va ajusta singur pentru a-l face mai placut ochiului.

CITESTE SI:  Ce venituri uriase au generat dispozitivele purtabile Apple in doar 3 luni

De asemenea, va veni cu un sistem profesional de sunet cu patru difuzoare care inconjoara tableta, similar cu designul lui iPad Pro de 12,9 inch.

Vorbind despre tableta Apple iPad Pro, varianta de 9,7 inch va fi propulsata de un cip A9X si de un co-procesor M9. Va exista o caracteristica “Hey Siri” intotdeauna pornita, similara cu iPhone SE.

Dupa cum era de asteptat, va exista un noua tastatura Smart Keyboard proiectata pentru displayul de 9,7 inch mai mic si sa nu uitam de Apple Pencil.

Acum, in timp ce unii ar putea considera capturarea fotografiilor cu tableta un pic ridicola, noul iPad Pro de 9,7 inch va integra o camera de 12MP cu blit True Tone si va suporta de asemenea Live Photos, pe langa inregistrare video 4K.

CITESTE SI:  E oficial! Jocul Fortnite a devenit si mai mare prin lansarea totala pe Android

Cat despre pret, tableta Apple de 32GB va avea un pret de 600 de dolari, ceea ce inseamna ca va fi mai ieftin decat fratele sau de 12,9 inch.

De asemenea, tableta Apple iPad Pro va veni cu un spatiu de 128GB si va costa 750 de dolari, iar optiunea de 256GB va costa 900 de dolari.