fbpx
Cat de mare succes are jocul Super Smash Bros. Ultimate in Japonia

Cat de mare succes are jocul Super Smash Bros. Ultimate in Japonia

Jocul Super Smash Bros. Ultimate al Nintendo s-a vandut intr-un numar foarte mare de copii in Japonia in primele trei zile de la lansare, arata cele mai noi date ale Famitsu.

Acesta este cel mai mare succes pentru un joc Switch, dar si pentru franciza Super Smash Bros. De asemenea, vanzarile de console Switch in Japonia au fost stimulate de acest joc, consola Switch vanzandu-se in acele 3 zile in 278.313 de unitati, fata de cele 107.450 de console vandute in saptamana precedenta.

CITESTE SI:  Consola de jocuri Nintendo Switch se descurca foarte bine in Japonia

Este de la sine inteles ca multi se asteptau la o multime de lucruri bune de la Super Smash Bros. Ultimate al Nintendo, iar pana acum se pare ca jocul le-a oferit, avand in vedere ca multi spun ca acesta se vinde foarte bine.

Cele mai noi informatii vin de la Famitsu si se spune ca titlul s-a vandut in 1,23 milioane de copii in primele 3 zile in Japonia. Mai exact, 1.238.358 de copii s-au vandut in Japonia in primele trei zile, incepand cu data de 7 decembrie si terminand cu 9 decembrie.

CITESTE SI:  Nintendo Switch si iPhone se bat pe aceleasi componente

De asemenea, acesta este cel mai mare succes pentru un joc Switch si, de asemenea, cel mai mare succes pentru franciza. Mai mult, se pare ca Super Smash Bros. Ultimate a reusit sa stimuleze vanzari suplimentare pentru consola Switch in Japonia, pentru ca se spune ca 278.313 de console au fost vandute in acea saptamana, spre deosebire de cele 107.450 de unitati vandute in saptamana precedenta.

CITESTE SI:  O femeie isi ofera serviciile de antrenor Pokemon GO pentru 20 de dolari pe ora

Avand in vedere ca Switch este singura consola pe care se poate juca Super Smash Bros. Ultimate, presupunem ca gamerii din Japonia nu prea au de ales daca vor sa joace acest joc.

Compania Nintendo din Japonia are, de asemenea, planuri de a lansa DLC-uri suplimentare pentru joc prin care va aduce noi personaje, etape si coloane sonore, ceea ce ar trebui sa-i incurajeze pe jucatori sa se joace mai mult.