fbpx
Declaratia ingrijoratoare a Nintendo despre Joy-Con-urile consolei de jocuri Nintendo Switch

Declaratia ingrijoratoare a Nintendo despre Joy-Con-urile consolei de jocuri Nintendo Switch

Un director senior de la compania Nintendo din Japonia a oferit niste informatii ingrijoratoare cu privire la problema cu Joy-Con-urile consolei de jocuri Nintendo Switch, Joy-Con-uri care cauzeaza actiuni nedorite in jocuri.

La cativa ani dupa ce consola de jocuri Nintendo Switch s-a lansat, utilizatorii au descoperit ca exista o problema cu Joy-Con-urile acestei console.

Practic, Joy-Con-urile pot fi instabile, ceea ce poate provoca actiuni si miscari nedorite in joc din partea gamerilor. Presedintele companiei din Japonia a condamnat aceasta problema.

CITESTE SI:  Pe ce platforma de streaming va ajunge jocul GTA 5

Dar daca sperai ca compania din Japonia va elimina acest defect al Switch, s-ar putea sa fii dezamagit. Asta pentru ca compania pare sa creada ca aceasta problema e inerenta.

Asta potrivit directorului senior Ko Shiota. In timpul unei sesiuni Q&A cu privire la noua consola de jocuri Switch cu ecran OLED, acesta a declarat ca aceasta problema a consolei e similara cu derapajul anvelopelor unei masini in miscare, ceea ce inseamna ca nu exista o rezolvare.

CITESTE SI:  De ce Apple ofera reparatii gratuite pentru unii din Japonia

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca Nintendo nu incearca sa elimine acest defect de fabricatie. Potrivit lui Shiota: “Deci, cu aceeasi premisa, ne-am gandit cum putem imbunatati durabilitatea si cum pot coexista operabilitatea si durabilitatea. E ceva de care ne ocupam constant”.

De asemenea, Nintendo a declarat in Q&A ca au investigat problema si cred ca au imbunatatit rezistenta si durabilitatea, asa ca speram ca gravitatea acestei probleme cu Joy-Con-urile lui Switch va fi redusa in viitor.

CITESTE SI:  ZTE lanseaza smartwatch-ul mamorino in Japonia

Desigur, un clip video de mai devreme in acest an a dezvaluit ca daca introduci o hartie in interiorul Joy-Con-urilor consolei de jocuri Nintendo Switch, problema poate fi ameliorata. Poti incerca acest lucru pe propriul tau risc.