fbpx
Cand s-ar putea lansa noul joc Mario Kart 9 al Nintendo

Cand s-ar putea lansa noul joc Mario Kart 9 al Nintendo

Compania Nintendo din Japonia lucreaza la dezvoltarea jocului Mario Kart 9, conform unui analist. Acesta a speculat cand anume s-ar putea lansa acesta, dar si faptul ca va include ceva nou si surprinzator.

Ultimul joc Mario Kart a fost lansat de compania din Japonia acum cativa ani. E vorba despre versiunea 8 care a fost lansata pentru Nintendo Wii U in 2014, iar apoi o versiune imbunatatita Deluxe a fost lansata pentru Nintendo Switch in 2017.

CITESTE SI:  Sony si Panasonic au pus ochii pe Jocurile Olimpice din 2020 pentru televizoare 8K

Cei care sunt entuziasmati in legatura cu o noua versiune, s-ar putea sa fie incantati de noua stire. Potrivit analistului Dr. Serkan Toto, acesta a scris o predictie pentru Gamesindustry.biz conform careia Mario Kart 9 se afla in dezvoltare si ca Nintendo ar putea lansa promouri despre joc mai tarziu in acest an.

Deci Mario Kart 9 s-ar putea lansa chiar in acest an. Conform analistului, acesta va include ceva nou si surprinzator, desi aceasta afirmatie in sine nu e surprinzatoare, deoarece compania de obicei lanseaza noi elemente in noile jocuri pentru a mentine jocurile interesante si palpitante.

CITESTE SI:  Primul joc de smartphone al Nintendo ar putea fi anuntat in aceasta saptamana

De exemplu, pana acum au fost implementate karturi cu doua personaje, dar si functii anti-gravitatie in unele dintre versiunile anterioare. Nu e clar daca noul joc Mario Kart 9 se va lansa pe actualele console Switch sau pe noua versiune a Switch.

S-a speculat ca compania Nintendo din Japonia lucreaza la o versiune “Pro” a consolei sale portabile, ceva ce compania japoneza nu a confirmat pana acum.

CITESTE SI:  SEGA a dezvaluit numarul urias de copii in care s-a vandut jocul Sonic Mania

Dar avand in vedere ca consolele PS5 si Xbox Series X/S au fost lansate deja pe piata, ar fi logic ca si compania Nintendo din Japonia sa lanseze o consola noua. Ce crezi despre noua stire conform careia compania Nintendo lucreaza la dezvoltarea jocului Mario Kart 9?