fbpx

Ce suma colosala a adunat Call of Duty: Black Ops 4 in doar 3 zile

Ce suma colosala a adunat Call of Duty Black Ops 4 in doar 3 zile

Jocuri precum Call of Duty sunt lansate aproape anual, ceea ce i-a determinat pe unii sa se intrebe daca nu cumva gamerii s-au saturat de ele. Se pare ca, desi exista de atat de multi ani, gamerilor inca le place Call of Duty. Conform anuntului oficial, jocul Call of Duty: Black Ops 4 a reusit sa genereze 500 de milioane de dolari in primele 3 zile de la lansare.

Acest lucru este interesant, deoarece una dintre schimbarile pe care Activision le-a efectuat este ca, pentru PC, va lansa jocul Black Ops 4 exclusiv prin lansatorul Battle.net al Blizzard.

CITESTE SI:  Proprietarii de Nintendo Switch raporteaza ca sistemul ia capturi de ecran de unul singur

Suntem siguri ca schimbarea platformei probabil i-a indepartat pe unii gameri, avand in vedere ca poate unii erau obisnuiti sa cumpere jocuri de pe Steam, mai ales daca aveau niste credite stocate pe acolo.

Dar acest lucru nu pare sa fi avut un impact negativ prea mare asupra vanzarilor generale ale jocului Black Ops 4. Treyarch, dezvoltatorul titlului Black Ops 4, a luat de asemenea o decizie oarecum controversata prin abandonarea modului single-player, lucru care i-ar fi putut distanta pe unii gameri.

CITESTE SI:  Cat a castigat Nintendo de pe urma Pokemon GO?

Dar, din nou, veniturile generate de joc indica faptul ca acest lucru nu a avut un impact negativ. Activision s-a laudat anterior ca titlul Call of Duty: Black Ops 4 a reusit sa doboare recorduri in ceea ce priveste vanzarile generale.

Potrivit lui Rob Kostich de la Activision, ” Jocul Call of Duty: Black Ops 4 are un start de blockbuster. Numarul nostru de jucatori si de ore jucate cresc de la an la an, vizionarea pe Twitch a stabilit noi standarde si arata cat de distractiv de jucat si de urmarit este Blackout. Rezultatele din weekend au pus din nou Call of Duty la cel mai inalt nivel de divertisment. Rezultatele noastre de vanzari digitale au stabilit recorduri pe toate platformele. Suntem foarte incantati de succesul Call of Duty: Black Ops 4. Mai sunt multe lucruri care urmeaza, noi abia am inceput”.