fbpx

De ce Nintendo e tarata in instanta din cauza Switch Lite

De ce Nintendo e tarata in instanta din cauza Switch Lite

Compania Nintendo din Japonia e tarata in instante din cauza noii console de jocuri Switch Lite, la doar o saptamana de la lansarea acelei console de jocuri.

Firma de avocatura Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith a adaugat noua consola de jocuri la procesul multiplu impotriva companiei japoneze. Problema pare sa fie faptul ca controlerele Joy-Con nu functioneaza corespunzator.

Firma de avocatura acuza Nintendo ca nu a rezolvat aceasta problema inainte de lansarea consolei portabile si doreste ca compania sa fie pedepsita, desi se crede ca Nintendo ofera reparatii gratuite pentru acest defect.

CITESTE SI:  De ce ai nevoie pentru a participa la batalii in jocul Pokemon GO

Mai devreme in acest an, s-a spus ca unii proprietari Nintendo Switch semnalau ca controlerele Joy-Con de jocuri nu functioneaza bine. Acest lucru a dus la o dare in judecata.

Mai recent, s-a spus ca si proprietarii Nintendo Switch Lite se confrunta cu aceasta problema. Aparent, consola de jocuri Lite a fost intre timp adaugata in procesul multiplu care a fost inregistrat anterior de Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith.

CITESTE SI:  Ce explicatie are cineva pentru faptul ca selfie-urile arata mai bine pe iPhone Xs

Conform darii in judecata, Nintendo nu a rezolvat problema cu controlerele care acum a aparut si la Lite. Darea in judecata chiar acuza compania japoneza de inselaciune, incalcarea legii garantiei si imbogatire nedreapta. S-a spus pentru cei de la Gizmodo ca aceasta problema cu controlerele ar putea fi mai grava pentru consola Switch Lite decat pentru Switch.

CITESTE SI:  Cate console Switch a vandut Nintendo pana acum

Asta pentru ca proprietarii Switch pot cumpara noi controlere Joy-Con sau le pot trimite la reparat, in timp ce proprietarii Switch Lite trebuie sa-si trimita intreaga consola de jocuri la reparat, ceea ce inseamna ca nu-si vor putea juca jocurile in acea perioada de timp. Nintendo nu a oferit un comentariu oficial la darea in judecata, dar speram ca compania va veni cu o solutie.