fbpx
Preturile tabletei iPad Pro au fost crescute discret de Apple

Preturile tabletei iPad Pro au fost crescute discret de Apple

Ca urmare a evenimentului de pe data de 12 septembrie in care Apple a prezentat smartphone-urile iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, smartwatch-ul Apple Watch Series 3 si Apple TV 4K, compania a crescut discret preturile pentru modelele de tablete iPad Pro de 256GB si 512GB.

Apple nu a anuntat tablete noi la evenimentul sau de pe data de 12 septembrie. De fapt, nu a anuntat nimic referitor la iPad. Cu toate acestea, compania a crescut discret preturile pentru iPad Pro.

CITESTE SI:  De ce premierul Australiei vrea sa suspende streaming-ul live

Acest lucru a fost descoperit pe data de 13 septembrie. Preturile pentru unele modele de iPad Pro au crescut cu aproximativ 50 de dolari. Apple a scumpit discret tableta sa iPad Pro.

Modelele de 256GB si 512GB ale tabletei au acum un pret crescut cu 50 de dolari. Apple a lansat modelele WiFi de 10,5 inci ale acestei tablete pentru 749 si 949 de dolari in luna iunie a acestui an.

Acum trebuie sa platiti 799 de dolari si 999 de dolari pentru aceleasi iPad-uri. Cresterea preturilor nu este limitata doar la modelele WiFi. Apple a scumpit, de asemenea, si modelele celulare.

CITESTE SI:  Ce pret are noul proiector laser 4K al LG

Tabletele au costat anterior 879 de dolari si 1079 de dolari, iar acestea costa acum 929 de dolari, respectiv 1129 de dolari. Compania nu o oferit niciun motiv pentru aceasta crestere discreta a preturilor, dar dupa cum se pare, acum daca vrei sa cumperi un iPad Pro, cam atat va trebui sa platesti pentru acesta.

CITESTE SI:  Reguli stricte are Apple pentru seriale - fara nuditate si violenta

Cresterea preturilor a fost aplicata si pe alte piete precum Australia si Europa. Clientii care ar fi putut cumpara aceleasi tablete pe data de 12 septembrie pentru mai putini bani, vor trebui acum sa plateasca cu 50 de dolari mai mult pentru aceleasi modele incepand de pe data de 13 septembrie. Acestea sunt disponibile direct pentru cumparare online de la compania din Cupertino si de la magazinele sale.