fbpx

Ce pret incredibil de mic are smart TV-ul Redmi TV al Xiaomi

Ce pret incredibil de mic are smart TV-ul Redmi TV al Xiaomi

Acum scurt timp, smart TV-ul Redmi TV al Xiaomi a ajuns pe piata, numai in China deocamdata. Conform unei informatii oficiale, acest dispozitiv de la Xiaomi s-a dovedit a fi un succes la vanzari.

Motivul succesului e destul de simplu. In primul rand, are un pret incredibil de mic. Pretul mediu pentru produse similare de pe piata este de 801 dolari.

Produsul Xiaomi are un ecran de 70 inci cu rezolutie 4K. Iar avand in vedere compatibilitatea 4K HDR, pretul sau de 500 de dolari este intr-adevar foarte atractiv.

CITESTE SI:  Numai asa poate fi curatat monitorul Apple de 5000 de dolari

Acum ceva timp, sub-brandul Redmi al Xiaomi a lansat un nou smart TV. Este unul de 70 de inci cu rezolutie 4K si vine la un pret de circa 500 de dolari.

Avand in vedere ca dispozitive mai mici de la alte branduri au preturi mai mari, nu este surprinzator ca cel al Xiaomi s-a dovedit a fi un succes mare.

Potrivit unor informatii aparent oficiale, Redmi TV s-a vandut ca painea calda, mai exact 10.000 de unitati in doar 15 minute. Acest lucru este foarte impresionant, avand in vedere ca acesta e primul smart TV al Redmi.

CITESTE SI:  Cu ce premiere vin smart TV-urile Honor Vision ale Huawei

Compania Xiaomi din China a mai lansat astfel de dispozitive in trecut, dar e pentru prima data pentru brandul Redmi, iar dispozitivul pare sa fie destul de bine primit.

Probabil succesul sau are legatura cu pretul sau incredibil de mic. Cum am indicat mai sus, la 500 de dolari cu greu gasesti smart TV-uri de 70 de inci 4K de la alte branduri.

CITESTE SI:  Ce companie a lansat primul echipament 5G pentru masini

Cat despre aspect si performanta, nu ne putem pronunta cu certitudine, dar probabil dispozitivul Redmi al Xiaomi ar trebui sa fie suficient de bun. In acest moment, Redmi TV e disponibil numai in China si nu se stie daca in cele din urma va ajunge si pe alte piete in viitor. Cu toate acestea, daca te intereseaza un astfel de dispozitiv accesibil ca pret, atunci afla ca OnePlus are ceva similar.