fbpx

Ce sistem de operare va include smartwatch-ul OnePlus Watch

Ce sistem de operare va include smartwatch-ul OnePlus Watch

Compania care dezvolta smartwatch-ul OnePlus Watch a dezvaluit ca acest dispozitiv purtabil nu va include un anumit sistem de operare. Smartwatch-ul respectiv al companiei din China va fi anuntat in cateva zile.

OnePlus Watch va fi dezvaluit in urmatoarele zile, iar compania chineza lanseaza informatii inainte de lansare. Una dintre informatii este despre sistemul de operare.

Noul dispozitiv purtabil al companiei chineze nu va include Wear OS de la companiei Google din Statele Unite, ci o platforma personalizata proprie.

CITESTE SI:  Cine spune ca dronele chinezesti trimit date in China

Fiind intrebat de un client daca OnePlus Watch va rula Wear OS, CEO-ul companiei din China a declarat: “Cand dezvoltam OnePlus Watch, am incercat sa identificam prioritatile unui purtator de smartwatch. Am ales sa optam pentru un sistem de operare bazat pe RTOS pentru ca credem ca va oferi o experienta superioara si fiabilitate, sporind si autonomia acumulatorului. Astfel, se indeplinesc unele dintre principalele preocupari ale oamenilor care intentioneaza sa cumpere un smartwatch”.

CITESTE SI:  Aceasta functie a smartwatch-urilor Apple Watch ajunge in noi tari

Wear OS e integrat intr-o multime de smartwatch-uri, dar inca exista o multime de dispozitive purtabile care ruleaza propria platforma. Unii s-ar putea lamenta ca un dispozitiv purtabil fara Wear OS va avea acces la mai putine aplicatii, dar de obicei majoritatea ceasurilor inteligente tind sa fie utile doar cu aplicatiile preinstalate.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e serviciul de streaming de gaming xCloud al Microsoft

Samsung a incercat sa includa o platforma personalizata de o vreme, dar au aparut stiri conform carora compania din Coreea de Sud va lansa in viitor un ceas inteligent Wear OS.

E posibil ca compania chineza va lansa mai apoi smartwatch-uri OnePlus Watch cu sistem de operare Wear OS, dar nu ar trebui sa avem sperante ca acest lucru se va intampla cu siguranta.