fbpx

Eu cu argumentele, cei cu acces la “ciolanul tradarii nationale” cu bolboroselile fara nicio acoperire

Eu cu argumentele, cei cu acces la ciolanul tradarii nationale cu bolboroselile fara nicio acoperire

Dupa cum s-a aflat pana acum, manevrele la oameni ma calca pe nervi. Nu-i suport pe astia si ii consider dezagreabili (si cred ca vorbesc in asentimentul multora). Cine-s mai precis acesti dezagreabili? Unii dintre ei sunt cei cu acces la “ciolanul tradarii nationale”, cum imi place sa le zic.

Astia au de castigat, iar poporul roman are numai de pierdut. Exista doua tipuri mari si late de tendentiosi, chiar trei daca imi pun mai bine mintea la contributie. Astia sunt in mare parte oameni politici si cei care lucreaza sau se expun pe la tembeliziuni.

Primul tip consta in tendentiosii care cunosc secrete si-si indreapta manevrele inspre cel care le divulga ca sa-i ridiculizeze ideile si sa pazeasca acele taine.

CITESTE SI:  Ce pret are TV-ul transparent al Xiaomi

Al doilea tip consta in tendentiosii care isi indreapta manevrele inspre cel care a insultat (avand motive intemeiate) alte persoane – aceste persoane putand fi politicieni sau tembelizionisti – pentru a pazi spatele acelor persoane.

Al treilea tip consta in tendentiosii ratati (cum le zic eu), adica cei criticati anterior de mine care acum isi pazesc propria piele fata de criticile mele cinstite, prin tendentiozitati jalnice la adresa mea, desi razboiul a fost inceput numai de ei.

Astia de la TV sunt ca niste mascarici. Unii dintre ei, cel putin. E ciudat sa fii antenist si agreabil, dar mai exista si din astia. Restul sunt cam pe dos.

Aproape tot ce zic e argumentat sau sustinut de dovezi, iar ei, gargaragii fara noima, se tin de bolboroseli infantile care nu se bazeaza pe nimic si care n-au nicio acoperire.

CITESTE SI:  Cum sunt noile smartphone-uri LG G8 ThinQ si LG V50

Arunca cu porcarii care doar se pierd in vant. Au vreun argument? Au pe mortii ma-sii sa-i ia, doar arunca aiurea cu rahat in ventilator si tot pe ei ajunge.

Oamenii politici si TV-urile isi tin ciolanul aproape si nu le convine cand cineva le pune in pericol ciolanu’ castigat din greu.

Astia-s cei care au deformat perceptia publica asupra termenului “nationalism” din “patriotism” in “nebunie”. Sa fii nationalist a ajuns acum egal cu sa fii descreierat, fanatic, anarhist si radicalizat.

Abjectii nici nu se gandesc la populatie, ci numai la propriul castig. Toti se dau ca au proiecte de tara, ca dreg, da’ adevarul e ca aproape toti se califica sa fie acuzati de tradare.

CITESTE SI:  Microsoft ar putea avea un sistem operational de stocare de date pe ADN. 215 milioane de GB pe un singur gram de ADN

In tara asta nici nu prea conteaza cu cine votezi, toti sunt pentru ciolan. S-a bagat si Florin Calinescu in politica, ce sa zic. Cu cata maiestrie impleteste si asta partea tendentioasa cu partea netendentioasa din discurs si cum se sustin si valideaza cele doua parti reciproc!

Inca unul care a intrat in politica doar ca sa ajunga mai bine la ciolanu’ tradarii nationale (nu ca nu avea deja acest ciolan si cand lucra in televiziune), nu ca sa scoata tara din prapastie. ‘Mi-as p**a in partidul lui verde.