fbpx

Votul pentru europarlamentare conteaza? Se poate schimba ceva in Romania?

Votul pentru europarlamentare conteaza Se poate schimba ceva in Romania

In aceasta privinta si parerile mele sunt impartite, daca se poate spune asa. E posibil sa se schimbe ceva, pentru ca nu au castigat “tiribombistii”, gargaragiii si neispravitii din PSD europarlamentarele.

Mai bine, se poate schimba ceva-ceva daca partidul asta de tralalache dispare in intregime de pe scena politica, de pe planeta, sau macar de la guvernare. Si se prea poate, pentru ca si-a cam pierdut legitimitatea in urma alegerilor. Se pot duce sa guverneze Polul Nord, daca binevoiesc domniile lor.

Tot dragul partidulet PSD (inaintasul celui de acum) a fost cel care a inceput sa impinga tara spre marginea prapastiei la scurt timp dupa revolutie, cand Romania realiza tranzitia de la comunism la democratie.

PSD-istii de atunci – care au preluat fraiele tarii dupa Ceausescu (o tara de mai mare dragul atunci) – au distrus si au vandut tot ce-au putut din tara (fabrici, uzine, colosi industriali etc.), dupa ce l-au ciuruit pe Ceasca, cica pentru a calauzi Romania spre “lumina” orbitoare a democratiei.

CITESTE SI:  Ce tara a adoptat legea anti-criptare pentru companiile de tehnologie

PSD-ul de atunci (unul dintre primele guverne postcomuniste) a fost cel care a inceput anihilarea tarii, astia au dat startul distrugerii la modul serios, dupa comunism.

Iar PSD-ul de acum a continuat cam in aceeasi maniera, sa fure, sa distruga, sa vanda ce-a mai ramas, sa comita abuzuri, sa-si umple buzunarele, sa nu se tina de cuvant, sa-si vada de interesele penale si sa-si disimuleze actiunile nocive pentru tara, asa ca poporul s-a cam lamurit in legatura cu partidul asta populist.

De-aici si rezultatele alegerilor. Dar, in acelasi timp, e posibil ca europarlamentarele nu vor schimba mare lucru, chiar daca PNL si USR-PLUS (cea din urma formatiune primind votul meu, sa nu zica lumea ca nu-s un cetatean responsabil si nu votez) vor forma probabil o noua coalitie de guvernare si vor lasa PSD pe dinafara, cu ochii-n soare.

CITESTE SI:  Cine ar prefera ca TikTok sa fie interzisa decat sa fie vanduta in SUA

Nu cred ca exista partid politic in tara asta care sa serveasca cu adevarat interesele noastre! Ceea ce poate schimba, totusi, ceva in tara e referendumul pe justitie.

Faptul ca referendumul a fost un succes rasunator pentru statul de drept il impiedica pe Dragnel (de azi mare “martir” printre PSD-isti; urmeaza probabil si sa fie beatificat de PSD) si pe clanul lui de carpe si infractori tari in clanta (care se dau nevinovati si victime ale unui soi de “politie politica” care le insceneaza si fabrica dosarele) sa mai fenteze cu dibacie bulaul.

Social democratii dilimache din clica martirului care a ajuns in “incubator” credeau ca o sa dea mare tun dupa alegeri si ca o sa invarta banii cu lopata, dar iata ca la covrigi si la “insuficienta castronala” (daca ma intelegeti) au ajuns astia care au dat cu jula de atata vreme.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 53 - Cu cine voi vota la alegerile parlamentare

Bine ar fi ca referendumul asta sa se aplice si retroactiv, sa fie trimisi inapoi in Beciul Domnesc (in “celulare”) si cei care pana acum au fost achitati sau gratiati din penitenciare, dintr-o exagerata clementa – daca nu dintr-o imensa prostie.

E foarte bine si firesc ca s-a atins pragul de participare la referendum, altfel Romania ar fi devenit intr-adevar tara infractorilor, o tara de Vestul Salbatic in care hotiile, golaniile, crimele, violurile si alte delicte sunt aproape legalizate si in care faradelegea e lege. Abia atunci romanasii si-ar fi meritat cu adevarat soarta si infernul viu.

Later Edit: De-aici se exclud bineinteles primarii PSD si presedintii de consilii judetene PSD care nu-s pe aceeasi unda si directie cu guvernul despre care poate numai in manualele de istorie vom mai auzi.