fbpx

Serviciul de streaming Disney+ nu va mai oferi asta

Serviciul de streaming Disney+ nu va mai oferi asta

Serviciul de streaming Disney+ al companiei din Statele Unite a anuntat ca nu va mai oferi ceva anume, ceva ce este oferit de majoritatea serviciilor de filme de pe planeta. Este vorba despre ceva ce era oferit gratuit pentru clientii sai.

Pentru majoritatea serviciilor online, companiile din spatele lor ofera de obicei o perioada de testare gratuita, astfel incat clientii sa descopere ce cumpara inainte de a plati, mai ales daca este un abonament lung.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste serviciul de streaming Disney+, compania Disney din Statele Unite pare sa nu mai ofere clientilor perioada gratuita de testare.

CITESTE SI:  YouTube dezvaluie care sunt pedepsele mai dure pentru creatorii necinstiti

Compania din Statele Unite a organizat anterior o promotie, oferind gratuit platforme de streaming de filme noilor clienti timp de o saptamana. Intr-o declaratie oferita pentru CNET, o purtatoare de cuvant a companiei a declarat ca testarea gratuita s-a incheiat.

“Serviciul de streaming Disney+ a fost stabilit pentru a avea un raport calitate/pret bun si credem astfel ca e o platforma de streaming atractiva”.

CITESTE SI:  Recordul stabilit de filmul Sonic the Hedgehog

Perioada gratuita de testare Disney+ a ajuns la sfarsit in aceasta saptamana, desi, dupa cum mentioneaza CNET, compania din Statele Unite nu a mai promovat testarea gratuita in materialele sale de marketing de saptamani de zile.

Asa ca eliminarea perioadei de testare gratuita era atunci in lucru. Este dezamagitor ca testarea gratuita a fost eliminata, mai ales ca servicii de streaming concurente cum e Netflix ofera noilor clienti o perioada de testare gratuita de 30 de zile.

Poate ca compania din spatele Disney+ considera ca brandul sau propriu este suficient de bun astfel incat clientii vor binevoi sa cumpere un abonament chiar si fara sa incerce perioada de testare gratuita.

CITESTE SI:  Ce zice Essential despre abandonarea smartphone-ului Essential Phone

Acestea fiind spuse, Disney+ are un pret mai accesibil, 7 dolari pe luna, decat unele servicii de streaming rivale. In plus, poti incheia abonamentul in orice moment, asa ca cei 7 dolari ar trebui sa merite chiar daca nu-ti va placea ce are serviciul de streaming Disney+ de oferit.