De ce iPhone X nu poate rula jocul Fortnite la 60FPS

De ce iPhone X nu poate rula jocul Fortnite la 60FPS

Cand jocul Fortnite al companiei Epic Games a aparut pentru prima data pe iPhone X, unii au laudat rapid realizarea tehnologica autentica. Era o versiune de dimensiune redusa a jocului complet care arata ca Fortnite si care poate fi jucat pe smartphone.

Luna trecuta, printr-un update pentru jocul Fortnite pe dispozitivele iOS, Epic Games a determinat ca jocul sa poata rula bine la 60FPS (cadre pe secunda).

Cu toate acestea, acel update a fost aplicat numai celor mai noi smartphone-uri ale Apple, adica XR, Xs si Xs Max. Deci cum sta treaba pentru smartphone-ul Apple de anul trecut, iPhone X?

CITESTE SI:  Galaxy S8+ cu 6GB de RAM ar putea fi lansat in curand in China

Din pacate pentru gamerii iPhone X care spera sa joace Fortnite la 60FPS, acest lucru nu se va intampla prea curand. De fapt, s-ar putea sa nu se intample niciodata.

Asta potrivit unei stiri de Digital Foundary in care s-au detaliat aspectele tehnice ale jocului si a explicat de ce jocul nu va rula la 60FPS pe iPhone X.

CITESTE SI:  Ce spune directorul de informatii din Statele Unite despre presupusele cipuri infiltrate in serverele companiilor

Conform analizei lor, nu este vorba despre faptul ca X nu poate rula jocul Fortnite al Epic Games la 60FPS, ci mai degraba pentru ca asa a decis Epic Games.

Se pare ca, desi iPhone X poate suporta in teorie 60FPS, acest lucru duce la supraincalzirea severa a dispozitivului. Acest lucru duce la tot felul de complicatii inutile si ar afecta functionalitatea si durabilitatea smartphone-ului pe termen lung.

CITESTE SI:  Cum poti juca PUBG Mobile cu un smartphone neperformant pe Android

Asta spre deosebire de noile smartphone-uri Apple din acest an care folosesc noul cip A12 Bionic pe 7nm produs de TSMC si care se incalzeste mai greu. Pana ce Epic Games nu gaseste o solutie la aceasta problema cu Fortnite pe iPhone X, sa nu va asteptati la suport 60FPS pe acest smartphone. Intre timp, Epic Games lucreaza pentru a aduce gaming 60FPS cu Fortnite si pentru smartphone-urile Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *