fbpx
Posibilele intrebuintari ale modulului 60,5GHz de pe smartwatch-ul Apple Watch Series 7

Posibilele intrebuintari ale modulului 60,5GHz de pe smartwatch-ul Apple Watch Series 7

S-a descoperit recent un modul de transfer de date wireless pe 60,5GHz pe smartwatch-ul Apple Watch Series 7 anuntat oficial recent. S-au vehiculat diverse intrebuintari pentru acel modul de transfer de date wireless.

Potrivit unei stiri de MacRumors, s-a descoperit o listare pe FCC (Comisia Federala de Comunicatii din SUA) in ceea ce priveste Apple Watch Series 7. Conform listarii, acest smartwatch e echipat cu un nou modul care permite transfer de date wireless pe 60,5GHz.

CITESTE SI:  Obama a autorizat o operatiune cibernetica asupra Rusiei

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca acea caracteristica e destinata doar pentru uz intern. Informatiile indica faptul ca aceasta caracteristica e activata atunci cand smartwatch-ul Series 7 e asezat pe un doc magnetic proprietar cu propriul sau modul de 60,5GHz.

Intre timp, s-a indicat ca poate acel modul va fi folosit de magazinele Apple Store pentru a restabili smartwatch-urile companiei in mod wireless.

De asemenea, s-a vehiculat faptul ca acea componenta ar putea indica lucruri despre viitoarele produse ale companiei. De exemplu, conform unui zvon, Apple ar putea renunta la USB-C pentru a crea un iPhone fara porturi.

CITESTE SI:  Cum va compatibiliza Google majoritatea smartphone-urilor Android pentru a functiona wireless cu Android Auto

S-a indicat faptul ca compania din Cupertino, Statele Unite, exploreaza modalitati de a permite unui iPhone sa-si recupereze datele in mod wireless, asa ca ideea folosirii unui modul de 60,5GHz nu pare ceva exagerat.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea inlocuirea bateriei iPhone-ului din 2019 incolo

De asemenea, s-a speculat faptul ca acea componenta de 60,5GHz ar putea fi legata de viitorii ochelari AR/VR ai companiei din Cupertino si ca ar putea permite un fel de conexiune cu smartwatch-ul.

Oricum ar fi, acestea sunt doar niste presupuneri. Din informatiile actuale, acel modul de 60,5GHz ar putea fi doar o modalitate de a restabili wireless (fara cabluri) smartwatch-urile Apple Watch Series 7 la Apple Store.