fbpx

Cum se doreste sa se detecteze coronavirusul Wuhan la jucatorii de baschet ai NBA

Cum se doreste sa se detecteze coronavirusul Wuhan la jucatorii de baschet ai NBA

Coronavirusul Wuhan inca nu a fost pe deplin eliminat si, pana la gasirea unui vaccin, se recomanda ca oamenii sa practice distantarea sociala. Acest lucru inseamna ca evenimentele care implica multi oameni, cum ar fi evenimentele sportive, trebuie sa fie suspendate, sau sa se gaseasca modalitati de a creste siguranta la coronavirus in timpul desfasurarii lor.

In ceea ce priveste asociatia jucatorilor de baschet NBA din SUA, aceasta are de gand sa apeleze la utilizarea tehnologiei pentru a rezista coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cum au reusit medicii sa readuca la viata organe cardiace pentru transplant

Potrivit unei stiri de la The Athletic, s-a reusit obtinerea unui mesaj intern care descrie planurile NBA de a gestiona jocurile de baschet viitoare, cum ar fi modul de testare a jucatorilor NBA pentru coronavirusul Wuhan, protocoalele de carantina si asa mai departe.

Cu toate acestea, ceea ce a fost interesant in privinta mesajului este ca mentioneaza folosirea inelului inteligent Oura de catre jucatorii de baschet ai NBA. Pentru cei nefamiliarizati, inelul inteligent Oura s-a dovedit a fi capabil sa detecteze timpuriu simptomele coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cum se dezinfecteaza mastile medicale pentru a fi reutilizate

Echipand jucatorii de baschet cu acel inel inteligent, cei care au contractat boala vor fi anuntati. De asemenea, avand in vedere ca acel inel inteligent poate detecta simptomele din timp, asociatia jucatorilor de baschet NBA va avea un timp suficient pentru a se pregati si pentru a preveni raspandirea coronavirusului Wuhan.

Trebuie mentionat ca propunerea sustine ca inelul inteligent e optional de purtat, adica jucatorii de baschet NBA pot alege sa nu-l foloseasca daca nu doresc sa-l foloseasca.

CITESTE SI:  Cipurile Intel - defectul lor grav care nu poate fi reparat

De asemenea, datele de pe inel nu vor fi puse niciodata la dispozitia personalului echipei, cu exceptia cazului in care un jucator de baschet NBA care il poarta este bolnav, ceea ce va necesita o analiza medicala suplimentara. Inelul inteligent Oura inca nu a fost adoptat oficial pentru coronavirusul Wuhan, dar este interesant de vazut cum aceste tipuri de tehnologii isi gasesc calea in sport.