fbpx

Ce imbunatatiri va realiza Microsoft la viitoarea consola de jocuri Xbox

Ce imbunatatiri va realiza Microsoft la viitoarea consola de jocuri Xbox

La evenimentul E3 2019, compania Microsoft din Statele Unite a confirmat ca lucreaza intr-adevar la o consola de jocuri Xbox de urmatoare generatie.

Nu se stiu prea multe despre consola de urmatoare generatie, in afara de faptul ca Microsoft lucreaza la aceasta, dar s-a auzit ca ar putea fi propulsata de un procesor AMD personalizat, ca ar putea folosi RAM GDDR6 si un SSD de urmatoare generatie.

Se spune ca toate aceste modificari vor determina ca noua consola a Microsoft sa fie de patru ori mai puternica decat Xbox One X. Acum se pare ca directorul Xbox, Phil Spencer, vorbind pentru GameSpot, a dezvaluit cateva detalii suplimentare despre viitoarea consola a Microsoft.

CITESTE SI:  De ce Sony vrea sa cumpere studiouri de jocuri

Acesta a dezvaluit ca unele dintre zonele pe care Microsoft le va imbunatati cu noua consola Xbox sunt rata de cadre pe secunda si timpii de incarcare.

Potrivit lui Spencer, “Cred ca zonele pe care trebuie sa ne concentram cu noua generatie este rata de cadre pe secunda si experienta de gaming oferita de jocuri. Sa ne asiguram ca jocurile se incarca incredibil de rapid, sa ne asiguram ca jocurile ruleaza la cea mai mare rata de cadre posibila. De asemenea, suntem compania cu Windows, asa ca vedem munca care e depusa pentru PC si munca pe care dezvoltatorii o depun. Oamenilor le plac jocurile de 60FPS (cadre pe secunda), asa ca permiterea jocurilor sa ruleze la rezolutie 4K si la 60FPS va fi un adevarat obiectiv de design pentru noi”.

CITESTE SI:  In ce investeste Apple 500 de milioane de dolari
CITESTE SI:  Ce vulnerabilitate din Windows 7 inca nu a reparat Microsoft

Rata de cadre si rezolutia au fost unele dintre caracteristicile contestate la momentul cand consola Xbox One a fost prima data lansata de Microsoft, multi comparand cum rulau jocurile pe PS4 fata de cum rulau pe Xbox One.

Inca nu se stie cand se va lansa viitoarea generatie a consolei Xbox a companiei Microsoft, dar in viitor vor aparea mai multe informatii.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *