fbpx

Ce pret are placa Monopoly Arcade Pac-Man

Ce pret are placa Monopoly Arcade Pac-Man

Pentru a sarbatori noua aniversare a jocului Pac-Man, compania Namco a fost de acord sa se lanseze placa Monopoly Arcade Pac-Man. Este o noua versiune focusata pe jocul care a fost lansat acum 40 de ani in urma. S-a dezvaluit cum e noua placa (Monopoly Arcade Pac-Man), cum se joaca si la ce pret se va vinde.

Jocul companiei Namco a fost lansat pentru prima data acum 40 de ani in urma. Pentru a marca aceasta aniversare, exista o noua versiune de placa Monopoly, versiune centrata pe jocul companiei Namco.

CITESTE SI:  Ce suma de bani au furat niste detinuti prin hack-uirea tabletelor inchisorii

Este inclusa o unitate bancara digitala care e si un joculet arcade pe care il poti juca de fiecare data cand treci de Go. Vei juca pentru puncte in loc de bani in Monopoly Arcade Pac-Man si mai poti castiga puncte si prin jocurile unitatii bancare.

Vei putea folosi acele puncte pentru a cumpara niveluri (adica proprietati). Fiecare jucator va avea o moneda arcade din plastic pe care o va putea introduce in unitatea bancara pentru a-si verifica punctele; sau pentru a cumpara, vinde si fura niveluri; si sa plateasca chiria, dar si sa joace joculetele.

CITESTE SI:  Laptopurile Lenovo ThinkPad L380 Yoga si L380 imbina adaptabilitatea cu accesibilitatea

Exista si un alt lucru interesant pe placa. In timp ce te deplasezi drept Pac-Man, exista si o piesa fantomatica in joc. Va trebui sa arunci un zar pentru a determina cat de departe se deplaseaza acea piesa, dar nu e clar ce se intampla cand ajunge la tine. Dar cel mai probabil e ca ajungi la inchisoare.

CITESTE SI:  Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Placa mai are si puteri pe care le poti culege, dar si spatii Maze. Monopoly Arcade Pac-Man are un pret de 30 de dolari si se lanseaza chiar azi. Placa poate fi comandata de pe Amazon, Target si Walmart.

Ce parere ai despre Monopoly Arcade Pac-Man cu pret de 30 de dolari? Acest fusion Monopoly cu acel joc se va dovedi unul de succes? Crezi ca oamenii vor cumpara aceasta placa interesanta?