fbpx
Pretul noilor casti wireless OnePlus Buds Pro anuntate oficial

Pretul noilor casti wireless OnePlus Buds Pro anuntate oficial

Compania OnePlus cu sediul principal in China a anuntat in sfarsit noile sale casti wireless, iar acestea se numesc OnePlus Buds Pro. Cateva dintre functiile lor sunt anularea activa a zgomotului, autonomia de 38 de ore si incarcarea Warp Charge.

Si nici nu sunt foarte scumpe. Nu sunt foarte scumpe in raport cu cele de la celelalte companii care lanseaza astfel de dispozitive. Pretul Buds Pro e de 150 de dolari.

Saptamana trecuta, s-a dezvaluit ca compania cu sediul principal in China lucra la o versiune Pro a castilor sale wireless OnePlus Buds. Cei care sunt curiosi vor fi incantati de faptul ca compania din China a anuntat oficial OnePlus Buds Pro, iar pretul acestora e de 150 de dolari.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata - specificatii si pret

Cat despre pretul de 150 de dolari, acesta e unul destul de accesibil, mai ales ca aceste casti wireless integreaza functii pe care le ofera in general castile wireless scumpe.

CITESTE SI:  Apple TV 4K a fost dezvaluit - specificatii si pret

Deci daca nu esti setat sa cumperi ceva foarte simandicos, iti recomandam sa le cumperi pe acestea noi. Buds Pro cu pret de 150 de dolari includ caracteristici precum anularea activa a zgomotului, suport pentru incarcare Warp Charge si o autonomie in redare de 38 de ore (aceasta autonomie include si incarcarea cu carcasa de incarcare).

Designul dispozitivelor OnePlus Buds Pro anuntate oficial e unul inspirat. Designul fiecarei casti e cromat si stralucitor si pare foarte interesant. Daca te gandeai sa cumperi o pereche, atunci navigheaza pe site-ul companiei din China pentru detalii.

CITESTE SI:  Ce specificatii are cel mai bun Apple Mac Pro cu pret de 53.000 de dolari

Ce parere ai despre noile casti wireless OnePlus Buds Pro anuntate oficial de compania din China? Crezi ca vanzarile acestor dispozitive cu pret de 150 de dolari vor depasi vanzarile castilor wireless mai scumpe ale celorlalte companii? Si ce crezi despre autonomia de 38 de ore in ascultare?