fbpx

Senzorul cu AI care iti imbunatateste miscarile yoga

Senzorul cu AI care iti imbunatateste miscarile yoga

Destul de multi oameni practica miscari yoga pentru relaxare si pentru a scapa de tensiune. Totusi, unii dintre ei practica miscari yoga fara indrumari si fara un antrenor personal, ceea ce se poate dovedi nefast: o miscare gresita poate duce la intindere de tendon si la alte accidente si leziuni.

Din fericire pentru acesti practicanti de yoga, a aparut un mic senzor purtabil care foloseste AI (inteligenta artificiala) pentru a-i invata pe practicanti miscarile corecte. Senzorul purtabil cu AI despre care e vorba se numeste Yoganotch.

CITESTE SI:  Cum se pot transforma automat imaginile 2D in modele 3D

Cu foarte mult exercitiu, trebuie sa poti practica miscari yoga in mod corespunzator. Uneori, greselile pot duce la leziuni. Cu toate acestea, avand in vedere ca nu toata lumea isi permite sa plateasca pentru cursuri sau pentru antrenori personali, practicarea de miscari Yoga poate fi complicata.

Daca esti un practicant de miscari yoga si ti-ar placea sa poti practica corespunzator, dar si sa ai parte de niste indrumari, s-ar putea sa fii interesat de senzorul cu AI Yoganotch. Acesta este un senzor care poate fi purtat pe hainele tale.

CITESTE SI:  Asta va ajunge mai intai pe iPad si mai apoi pe iPhone, spun surse

Prin folosirea AI, senzorul Yoganotch va putea invata utilizatorii si sa le ofere indrumari personalizate cu privire la tehnica lor.

Faptul ca este o piesa de tehnologie relativ ieftina si de dimensiuni mici si ca poate fi purtata pe orice forma de imbracaminte inseamna ca nu vei avea nevoie de echipament specializat sau de imbracaminte sport.

CITESTE SI:  Serviciul AI care creeaza meme-uri din imagini

De asemenea, inseamna ca poti duce senzorul cu AI cu tine oriunde, chiar si cand esti in vacanta si ti-ar placea sa practici yoga. Se asteapta ca compania Yoganotch isi va prezenta mai pe indelete senzorul cu AI la CES 2020 de la Las Vegas, eveniment la care o multime de publicatii de tehnologie din intreaga lume vor fi prezente.

Facebook