fbpx

Pentru ce ofera Apple 10 milioane de dolari unei companii

Pentru ce ofera Apple 10 milioane de dolari unei companii

Conform unor noi informatii, compania Apple din Statele Unite a oferit o suma de 10 milioane de dolari unei anumite companii, dar nu pentru ca ar primi ceva pentru sine in schimbul acestei sume. Aceasta suma nu e oferita in beneficiul vreunuia dintre produsele Apple.

Apple din SUA a oferit 10 milioane de dolari catre Copan Diagnostics, o companie care produce kituri de colectare a mostrelor pentru coronavirusul Wuhan.

Fondurile ii vor permite firmei Copan sa-si amplifice capacitatea de productie de la cateva mii la peste un milion de kituri pentru coronavirusul Wuhan pe saptamana pana la inceputul lunii iulie.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu va mai vinde componente pentru smartphone-urile Huawei

Apple din Statele Unite se bazeaza pe fondul sau de productie avansata – rezervat in mod normal furnizorilor sai apropiati precum Corning – acest lucru indicand o urgenta.

Suma de 10 milioane de dolari ii va permite companiei Copan sa se extinda cu un nou centru in sudul Californiei, creand in jur de 50 de locuri de munca.

CITESTE SI:  Viitoarele cipuri Samsung ar putea avea nuclee dedicate pentru AI

In acelasi timp, Apple din Statele Unite va asista Copan pentru a se aproviziona cu echipamente si materiale de la firmele din SUA, in timp ce proiecteaza noi echipamente pentru coronavirusul Wuhan in colaborare cu alte doua firme.

Copan este “o companie globala in domeniul colectarii si conservarii mostrelor pentru diagnosticarea bolilor infectioase”, a precizat Apple adaugand ca kiturile de la Copan au jucat un rol important in procesul de testare pentru coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  Care este primul smartphone cu 8GB de RAM de la Huawei

Copan Diagnostics este cunoscuta pentru inventarea unei modalitati care permite colectarea si extragerea rapida si accelerata a probelor.

De asemenea, compania se afla “la conducere in ceea ce priveste mediul pentru colectarea, transportarea, conservarea si depozitarea pe termen lung a mostrelor inghetate”, se arata in comunicat.

Facebook