fbpx

Ce smartwatch interesant dezvolta Facebook

Ce smartwatch interesant dezvolta Facebook

Conform unei noi stiri de The Verge, compania Facebook din Statele Unite lucreaza la propriul sau smartwatch, iar designul sau e destul de interesant. Totusi, asta nu garanteaza ca acest dispozitiv al companiei americane va reusi pe piata.

Facebook e in general o companie software si de servicii, dar se pare ca nu a renuntat la ambitiile sale hardware, deoarece, potrivit unei stiri de The Verge, compania FB din Statele Unite lucreaza la un smartwatch care s-ar putea lansa vara viitoare si care vine cu un design interesant.

CITESTE SI:  Jocul Tetris i-ar putea ajuta pe cei veniti din razboi

Acest lucru se datoreaza faptului ca, conform stirii, smartwatch-ul Facebook va integra un ecran detasabil cu doua camere incorporate. Asta inseamna ca, pe langa faptul ca e un smartwatch, acest dispozitiv ar putea fi folosit de utilizatori si ca un fel de instrument de fotografie. Sau chiar pentru apeluri video.

La urma urmei, compania FB din Statele Unite si-a lansat sistemul de conferinte video Portal, asa ca acest lucru nu ar fi ceva exagerat. In ceea ce priveste camerele, se crede ca una dintre ele va fi cea principala pentru apeluri video si ca cealalta va putea captura clipuri video la rezolutie Full HD.

CITESTE SI:  Ce bug are Twitter si care afecteaza cronologiile multor utilizatori

De asemenea, se crede ca compania americana Facebook se afla in discutii cu anumite companii pentru a crea accesorii pentru acel smartwatch. Compania FB din Statele Unite a incercat si anterior sa creeze produse hardware.

CITESTE SI:  Ce prototip ciudat de iPhone ar avea Apple

Compania din Statele Unite a colaborat cu compania HTC din Taiwan la un telefon Facebook, dar a fost un esec. FB s-a extins intre timp la produse precum castile VR si sistemul sau Portal.

Nu e clar daca smartwatch-ul Facebook interesant va reusi sa castige aprecierea utilizatorilor. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara un smartwatch Facebook?