fbpx

Ce pret au primul smartwatch si primele TV-uri Realme

Ce pret au primul smartwatch si primele TV-uri Realme

Succesul companiei Realme in India dezvaluie faptul ca acesta este unul dintre cele mai promitatoare branduri de smartphone-uri, iar acum compania se extinde, cu produse din noi categorii. Primul produs este primul smartwatch Realme, denumit Realme Watch. Are un design patrat si un ecran LCD de 1,4 inci cu rezolutie de 320×320 pixeli si care ruleaza ceea ce pare a fi o versiune personalizata a Android.

Poate afisa notificari, poate controla muzica, inchide apeluri telefonice si alte lucruri tipice pentru un smartwatch. Compania pretinde ca primul sau smartwatch are o autonomie de 7-9 zile – si chiar 20 de zile in modul de economisire a energiei.

CITESTE SI:  Ce dispozitiv de gaming ar putea lansa Apple

Smartwatch-ul are cam aceeasi functionalitate ca o bratara fitness pe care brandul a lansat-o in martie, inclusiv un senzor de ritm cardiac. Smartwatch-ul are un pret echivalent de circa 50 de dolari.

Acum urmeaza Realme Smart TV, o pereche de TV-uri Android prin care putem observa ca compania urmeaza exemplul unor producatori de smartphone-uri precum OnePlus si Xiaomi care au intrat pe piata TV din India.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

Exista o varianta de TV cu dimensiune de 32 de inci si cu rezolutie HD si o varianta de 43 de inci si cu rezolutie Full HD. Nu exista o varianta de TV cu rezolutie 4K, desi Realme sustine ca cele doua modele accepta HDR10 si HLG, avand o luminozitate de pana la 400 nits.

Cele doua TV-uri Realme folosesc un procesor MediaTek quad-core si au patru difuzoare de 24W certificate Dolby Audio. TV-ul de 43 de inci are un pret echivalent de 290 de dolari, in timp ce modelul de 32 de inci va fi disponibil la un pret de 170 de dolari.

CITESTE SI:  Ce venit trimestrial urias vor genera castile AirPods ale Apple

Alte produse anuntate de Realme includ o pereche de casti wireless cu pret de 40 de dolari si un acumulator extern de 10.000mAh cu pret de 13 dolari.

Facebook