fbpx
Cat costa autonomia de 100% pe masinile Tesla

Cat costa autonomia de 100% pe masinile Tesla

Compania Tesla din Statele Unite a lansat un abonament lunar care ofera autonomie de 100% pe masinile sale electrice. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde acel abonament. Nu e foarte ieftin. Pe langa asta, pot exista si alte costuri.

Masinile autonome in totalitate vor deveni ceva obisnuit mai tarziu, dar daca esti proprietarul unei masini Tesla, poti inca de pe acum sa experimentezi autonomia de 100%.

Desigur, in schimbul unei sume de bani. Asta pentru ca compania Tesla din Statele Unite a anuntat abonamentul Full Self-Driving care va oferi proprietarilor de masini Tesla sansa de a experimenta o autonomie de 100%.

CITESTE SI:  Ce pret va avea sistemul MagSafe Duo al Apple

Vor fi incluse functii precum navigarea pe Autopilot, trecerea automata pe alte benzi, parcare automata, invocarea, controlul luminilor de trafic si acces la un sistem de conducere autonoma in totalitate.

Deci cat vor costa toate astea? Potrivit companiei Tesla din Statele Unite, pachetul va costa 199 de dolari pe luna. Dar daca ai cumparat anterior pachetul Enhanced Autopilot al Tesla, pretul va fi redus la 99 de dolari.

CITESTE SI:  Ce pret va avea smartphone-ul Surface Duo al Microsoft

Desigur, 199 de dolari pe luna nu e chiar ceva ieftin, dar inainte de acest abonament, pachetul de autonomie de 100% costa 10.000 de dolari in avans. Deci abonamentul e mai accesibil ca pret, desi pe termen lung cu siguranta va costa peste 10.000 de dolari.

Cu toate acestea, se pare ca ar putea exista si alte costuri pentru autonomia de 100%. Asta pentru ca pachetul de autonomie de 100% va impune proprietarilor de masini sa foloseasca versiunea 3.0 a hardware-ului.

CITESTE SI:  Tesla Model S pierde in fata masinii Chevrolet Bolt intr-un test Consumer Reports

In cazul in care aceasta versiune nu exista pe masina, integrarea acestei versiuni va costa 1500 de dolari. Deci, cu acea suma de 199 de dolari pe luna si suma de 1500 de dolari, suma totala va creste. Ce crezi despre asta? Ai cumpara autonomia de 100% oferita de Tesla pentru masinile sale?