fbpx
Cantaretul K-pop care a pierdut 33 de perechi de casti AirPods pana acum

Cantaretul K-pop care a pierdut 33 de perechi de casti AirPods pana acum

Un cantaret (raper) de K-pop (pop coreean) din Coreea de Sud a dezvaluit intr-un stream din weekend fanilor sai ca pana acum a pierdut 33 de perechi de casti wireless AirPods de la compania Apple din Statele Unite.

Castile AirPods de la compania Apple din Statele Unite nu vin la preturi reduse. Cu toate acestea, se vand ca painea calda. Unul dintre avantajele acestor casti wireless este dimensiunea lor redusa, fiind de dimensiuni mici si portabile.

CITESTE SI:  Ce alte droguri sunt acum legale intr-un oras din Statele Unite

Dar acest avantaj e si un dezavantaj: din cauza naturii lor wireless si pentru ca sunt de dimensiuni mici, sunt usor de pierdut. Inlocuirile nu sunt ieftine si, conform unui stream Q&A (Questions and Answers) recent, Kim Nam-joon, cantaretul principal si raperul trupei K-pop de senzatie BTS a dezvaluit ca a pierdut 33 de perechi de casti AirPods pana in prezent si ca acum detine cea de-a 34 pereche.

Avand in vedere pretul castilor AirPods wireless, s-a estimat ca cantaretul de K-pop al trupei BTS a pierdut 6000 de dolari in AirPods, ceea ce nu e o suma redusa. Avand in vedere agitatia calatoriilor trupei BTS de K-pop, nu e greu de imaginat ca pe parcurs cantaretul si-a pierdut dispozitivele AirPods.

CITESTE SI:  Ce pret are Alienware m15 - cel mai usor si subtire laptop de gaming Alienware

Aceste patanii ale cantaretului K-pop evidentiaza o problema cu castile wireless. Din cauza faptului ca sunt mai mult sau mai putin imposibil de reparat, unii au subliniat ca pot fi o problema pentru mediul inconjurator.

CITESTE SI:  iPhone X ar costa de fapt 357 de dolari de produs, Apple ar avea o marja de profit mai mare

Acest lucru se aplica dispozitivelor wireless AirPods care au fost pierdute sau care nu pot fi reparate si care ajung sa fie aruncate la gunoi. Avand in vedere faptul ca Apple se doreste a fi o companie cat mai sustenabila si prietenoasa cu mediul inconjurator, sa speram ca acesta e un aspect al castilor wireless pe care compania din Statele Unite il va remedia in viitor.