fbpx

De ce OnePlus 7 Pro ar putea fi cel mai rapid smartphone Android

De ce OnePlus 7 Pro ar putea fi cel mai rapid smartphone Android

Mai sunt circa doua saptamani pana cand smartphone-ul Android OnePlus 7 Pro se va lansa oficial. In acest an se asteapta ca compania chineza isi va extinde gama mobila lansand doua smartphone-uri, unul dintre ele fiind probabil mai rapid, adica OnePlus 7 Pro. Acest telefon a aparut pe Geekbench. Mai exact informatii despre acesta.

Unii recunosc ca in acest an sunt foarte entuziasmati de ceea ce ofera OnePlus. Asta se datoreaza faptului ca compania nu numai ca ofera smartphone-uri rapide, dar si la preturi accesibile.

CITESTE SI:  VIDEO: Un test de rezistenta la cadere arata cat de fragil este Galaxy S8

In plus, am auzit ca in acest an compania ar putea oferi si o varianta Pro a smartphone-ului sau Android de varf. Cum va fi mai exact? Conform unor referinte recente de pe Geekbench, Pro a obtinut un scor single-core de 3551 de puncte si un scor multi-core de 11.012.

Pentru a intelege mai bine, scorul single-core al telefonului Android este deasupra celui al lui Samsung Galaxy Note 9 de anul trecut si e mai mare decat cele ale variantelor Snapdragon ale lui Samsung Galaxy S10 din acest an.

CITESTE SI:  Cum isi construieste Marea Britanie propriul sistem de navigatie prin satelit

Cat despre scorul multi-core, de 11.012, acesta arata ca OnePlus 7 Pro ar putea fi cel mai rapid smartphone Android de pana in prezent. Conform informatiilor de pe Geekbench, smartphone-ul Android actual confirmat cu cel mai bun scor este varianta Snapdragon a lui Galaxy S10+ al Samsung cu 10.640 de puncte.

Asta inseamna ca scorul lui OnePlus 7 Pro ar putea fi si mai mare. Nu e clar daca aceste scoruri sunt exacte, asa ca va trebui sa asteptam lansarea acelui telefon Android pentru a fi siguri 100%.

CITESTE SI:  Cum e masina electrica cu ecran urias de 48 inci, Byton M-Byte

In plus, scorurile de referinta nu arata intotdeauna imaginea completa, asa ca tratati-le cu o doza de precautie pentru moment. Smartphone-ul OnePlus 7 Pro probabil foarte rapid cu Android este in prezent stabilit pentru o lansare oficiala pe data de 14 mai a acestui an.