fbpx
Ce controler Bluetooth de jocuri are 20 de grame si e cat o cheie

Ce controler Bluetooth de jocuri are 20 de grame si e cat o cheie

A aparut un nou controler Bluetooth pentru jocuri. Are dimensiunea unei chei, e usor de transportat si are o greutate de doar 20 de grame. De asemenea, are o baterie reincarcabila care ofera o autonomie de 8 ore de joc. Poate fi folosit pentru Nintendo Switch, PC, macOS si Android.

Cand vine vorba despre gaming, in functie de cat de serios il abordeaza, exista unii gameri care prefera sa foloseasca controlere Bluetooth de gaming chiar si cand joaca jocuri pe smartphone-uri.

Are logica, pentru ca exista unele jocuri care pot beneficia de pe urma controalelor fizice, cum ar fi jocurile de curse, in acest caz un controler fizic Bluetooth fiind mai bun decat controalele virtuale de pe ecran.

CITESTE SI:  De ce Disney Plus s-ar putea sa nu functioneze pe toate dispozitivele

Cu toate acestea, nu este intotdeauna practic sa duci un controler cu tine oriunde mergi, cu exceptia cazului in care ai o geanta cu tine. Dar vestea buna e ca 8BitDo spera sa depaseasca acest impediment cu ajutorul controlerului sau Bluetooth – Zero 2 – de 20 de grame.

CITESTE SI:  Alcatel confirma planurile pentru un smartphone Windows 10 Mobile

Acesta este suficient de mic pentru a se incadra in categoria brelocuri, ceea ce inseamna ca poate incapea cu usurinta in buzunar si poate fi transportat usor oriunde mergi.

Faptul ca este compatibil Bluetooth inseamna ca asocierea cu smartphone-ul sau cu tableta nu ar trebui sa fie dificila. De asemenea, va functiona bine cu PC-urile si Mac-urile si poti juca jocuri chiar si cand te afli in miscare.

In plus, se pare ca acest controler va fi compatibil cu consola Nintendo Switch, asa ca, daca aveai nevoie de un controler Bluetooth tert pentru Nintendo Switch, acesta poate fi perfect.

CITESTE SI:  Cum e sistemul similar Walkie-Talkie al Oppo pentru smartphone-uri

Zero 2 Bluetooth Gamepad de 20 de grame pentru jocuri este disponibil in prezent pentru precomanda de pe Amazon la un pret de 20 de dolari. Retineti ca pe site-ul sau web e subliniata compatibilitatea cu PC-urile, cu Nintendo Switch, macOS si Android, asa ca nu e clar daca exista compatibilitate si cu dispozitivele iOS.